Η διοίκηση του Δήμου Κοζάνης επέβαλε πρόστιμο στο ΚΚΕ, για αφισοκόλληση «χωρίς άδεια» για τις πολιτικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ – ΚΝΕ.

Εκτός από «αφισο-κυνηγός», ο δήμαρχος Κοζάνης επιχειρεί να γίνει και «εισπράκτορας» προστίμων για την δραστηριότητα ενός πολιτικού κόμματος…

Μάλλον το αντικομμουνιστικό του μένος είναι τέτοιο, παρά το προσωπείο του «προοδευτικού» που θέλει να εμφανίζει, που δεν του επιτρέπει τη διάκριση ανάμεσα στην δραστηριότητα ενός πολιτικού φορέα και την εμπορική διαφήμιση.

ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: Το ΚΚΕ, 100 χρόνια τώρα, δεν έχει κάνει ούτε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Ακόμα και στις πιο μαύρες μέρες των διώξεων και της παρανομίας, το ΚΚΕ δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να προσπαθεί να έρθει σε επαφή με το λαό και τη νεολαία, με όλους όσους πλήττονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Το ΚΚΕ δεν έκανε πίσω ούτε και όταν μέλη και στελέχη του καταδικάζονταν σε θάνατο και εκτελούνταν γιατί διέδιδαν τις ιδέες τους.

Γι’ αυτό όσα πρόστιμα και να βάζει ο κ. Ιωαννίδης, ποινικοποιώντας στην πραγματικότητα την πολιτική δράση, δεν πρόκειται να συμμορφωθούμε «προς τας υποδείξεις».

Και πραγματικά είναι άξιο απορίας …ποιος πραγματικά είναι ο στόχος του. Να φιμώσει το ΚΚΕ; Ξέρει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Τον ενημερώνουμε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις μάς πεισμώνουν περισσότερο.

Κοζάνη 10.9.2018