kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, καθησυχάζει για την εκχώρηση σημαντικών ακινήτων της περιοχής στο «Υπερταμείο», τη στιγμή που ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος έχει αντίθετη άποψη

14 Σεπτεμβρίου 2018
12:49

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, με δήλωσή του χθες στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας καθησύχασε το Σώμα για την εκχώρηση σημαντικών ακινήτων της περιοχής στο «Υπερταμείο. Όμως, όπως φαίνεται, δεν έχουν όλη την ίδια άποψη, στο συνδυασμό του, καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σ. Αδαμόπουλος σε  σημερινή ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει: “Μετά το όνομα, την ιστορία και τη γλώσσα της πατρίδας μας, σειρά παίρνει η περιουσία της! Και με ΦΕΚ!!! Έγιναν πλέον επικίνδυνοι… Θα αντιδράσουμε; Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε συνέχεια…”.

 

8 σχόλια

    • Βολεύει στο αφεντικό σου η παραίτηση τρολλάκη; Γιατί, για να φιμώσετε άλλη μια φωνή της αλήθειας; Όχι ρε, θα τον τρώτε στη μάπα!

  • Με αφορμή (το τονίζω αυτό, ήταν δηλαδή η ευκαιρία που έψαχναν χρόνια τώρα) τα εγκαίνια της ΔΕΘ, καθώς και το ότι φέτος «τιμώμενη χώρα» ήταν οι ΗΠΑ, στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην κυριολεξία … ξεσάλωσαν!
    Οι γνωστές ευχαριστίες Σημίτη, μοιάζουν … παρανυχίδα!
    Τι τις … πατροπαράδοτες καλές σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ θυμήθηκαν, τι το … Σχέδιο Μάρσαλ, τη … συμμαχία στους δύο παγκόσμιους πολέμους!!!
    Καλά, το … γλύψιμο στο πρόσωπο του Πρέσβη, έβγαλε τόσο … σάλιο, που πέρασε και τον … Ατλαντικό!
    Το μόνο που δεν είπαν, ίσως το … άφησαν για τους … άλλους (ξέρετε, κάτι Γεωργιάδηδες και κάτι Βορίδηδες κλπ.) είναι το γνωστό «μας σώσατε από τους … κομμουνιστές» – που θα ήταν και η μοναδική αλήθεια!
    Βέβαια, έχουν ακόμα … χρόνο!
    Μπορεί να το ακούσουμε και … αργότερα! κύριε Καριπίδη

  • Τι υπονοεί ο … ποιητής όταν λέει. “το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε συνέχεια”…; Λες;… μπα είναι γλυκιά η καρέκλα, εξάλλου τέτοιες ενέργειες θέλουν αρετή και τόλμη… 🙂

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.