kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Άκρως ενδιαφέρουσα η ημερίδα με θέμα «Παρατηρητήριο Θεμάτων Αναπηρίας» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

15 Σεπτεμβρίου 2018
12:02
Κανένα σχόλιο

Με την παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων του αναπηρικού και γονεϊκού κινήματος της χώρας, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία διοργάνωσε σήμερα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου,  στο Ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, ημερίδα με θέμα «Παρατηρητήριο Θεμάτων Αναπηρίας». Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η φιλοσοφία, ο σκοπός και οι στόχοι του «Παρατηρητηρίου», καθώς επίσης οι νέες  στρατηγικές για την  Αναπηρία και η σημασία της επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας του «Παρατηρητηρίου» στη διαμόρφωση και αποτίμηση πολιτικών για την Αναπηρία. Στο πλαίσιο της ημερίδας, η πρώτη σε Περιφερειακό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε Γενικό Συμβούλιο των  Συλλόγων Αναπηρίας της Δυτικής Μακεδονίας με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και την Πανελλήνια ομοσπονδία σωματείων γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία, όπου τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν  τα προβλήματα που τους απασχολούν. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.