Ευχαριστήριο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης

24 Σεπτεμβρίου 2018
13:22
Κανένα σχόλιο

Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης προς τον κ. Παναγιώτη Δημόπουλο, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Πρόεδρο της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης για την αμέριστη συμπαράσταση του στις προσπάθειες που καταβάλλει το σωματείο, ιδιαίτερα στην οργάνωση της βιβλιοθήκης μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Γίνεται γνωστό ότι σε αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης (Φιλίππου Β΄30), ειδικά διαμορφωμένη, θα γίνονται μαθήματα κοπτικής- ραπτικής από τον κ. Γιώργο Καραπαναγιωτίδη, Αντιπρόεδρο του Σωματείου.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.

Όσοι από τα μέλη και τους φίλους επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθήματα, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα:

ΤΣΑΛΑΖΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ: 6936670658

ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ: 6944159162

Γ. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ: 6971665820

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.