ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Παράταση της υποβολής των αιτήσεων-δικαιολογητικών έως και 1/10/2018 του ΔΠΜΣ «Ανάλυση και Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων»

24 Σεπτεμβρίου 2018
14:09
Κανένα σχόλιο

Ανακοινώνεται η παράταση της υποβολής των αιτήσεων-δικαιολογητικών έως και 1/10/2018 του ΔΠΜΣ «Ανάλυση και Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων» που διοργανώνουν το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Τροφίμων του Πλόβντιβ της Βουλγαρίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα:
http://gradfood.teiwm.gr

ή να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ (κ. Άννα Κωνσταντινίδου, τηλ.: 2385054610, και email: gradfood@teiwm.gr).

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα πρέπει να αποσταλεί έως και 1 Οκτωβρίου 2018 στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση:

Γραμματεία Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Τέρμα Κοντοπούλου, 53100 Φλώρινα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.