kozan.gr: Όλες οι εκδηλώσεις (41 στον αριθμό), που πραγματοποιήθηκαν, στην Π.Ε. Κοζάνης, το τριήμερο 3, 4 & 5/2

5 Φεβρουαρίου 2017
21:49
Κανένα σχόλιο

Λόγω του μεγάλου αριθμού των εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης, το τριήμερο 3, 4 & 5/2, το kozan.gr σας τις παρουσιάζει όλες, σε μια και μόνο ανάρτηση, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες στον κάθε αναγνώστη.

  1. Kozan.gr: Tην πίτα τους έκοψαν,  οι Ραδιοερασιτέχνες Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες – Βίντεο)
  2. kozan.gr: Eνδιαφέρουσα συζήτηση, με τον Γιάννη Μπίλλα, για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, διοργάνωσε η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  3. kozan.gr: Πτολεμαίδα: Πολύ γέλιο στην επιθεώρηση με τον Στάθη Ψάλτη «Όλοι μαζί τη φάγαμε» (Βίντεο & Φωτογραφίες)
  4. Το πρόγραμμα συλλογής οργανικών απορριμμάτων του Δήμου Κοζάνης παρουσιάστηκε ως καλή πρακτική σε ημερίδα για τη διαχείριση των βιοαποβλήτων
  5. kozan.gr: Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του παραρτήματος Κοζάνης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Φωτογραφίες)
  6. kozan.gr: Οι αιμοδότες της Κοζάνης έκοψαν τη βασιλόπιτα – Θ. Τσαουσίδης: «H αιμοδοσία είναι ζωή» (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  7. kozan.gr: Χορός και πολλές βραβεύσεις στην εκδήλωση των δρομέων υγείας Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  8. kozan.gr: Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησαν οι φίλοι και τα μέλη του Πρότυπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ζεπ Κοζάνης (Φωτογραφίες)
  9. kozan.gr: Πτολεμαίδα: Έκοψαν την πίτα τους οι Βλατσιώτες (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  10. kozan.gr: Κοζάνη: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε τον πρώτο κύκλο εκδηλώσεων για το 2017, με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση μαθητών και γονέων για θέματα εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  11. kozan.gr: Ο Σύλλογος Παύλος Μελάς έκοψε τη βασιλόπιτα (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  12. kozan.gr: Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Εορδαίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)
  13. kozan.gr: Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  14. kozan.gr: Ωραίο γλέντι στον ετήσιο χορό του συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  15. kozan.gr: Κοζάνη: Τα «Παρταλόπλα» πραγματοποιήσαν, το βράδυ του Σαββάτου, τον ετήσιο χορό τους (Βίντεο & Φωτογραφίες)
  16. kozan.gr: Οι απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης, έκοψαν τη βασιλόπιτα και γλέντησαν (Βίντεο & Φωτογραφίες)
  17. kozan.gr: Η Αθλητική Ένωση Κοζάνης εγκαινίασε, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, το νέο sports cafe της ομάδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  18. kozan.gr: Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο σύλλογος Κοζανιτών Ν. Χαλκιδικής «ο Άγιος Νικάνορας» (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  19. kozan.gr: Πολύ κέφι και χορός, το βράδυ του Σαββάτου, στο γλέντι του συλλόγου «Αλώνια» (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  20. kozan.gr: Κοπή πίτας από τον δήμαρχο Βοΐου για όλους τους υπαλλήλους (Φωτογραφίες)
  21. kozan.gr: Ενημερωτικές συναντήσεις, σε χωριά του δήμου Κοζάνης, για αγροτικά & δασικούς χάρτες, από το βουλευτή Γ. Ντζιμάνη (Φωτογραφία)
  22. kozan.gr: Κοζάνη: Έναρξη του 1ου κύκλου σεμιναρίων «Γνωριμία με την Αστρονομία» με θέμα: «Σχετικότητα: Για άσχετους και μη» (Φωτογραφίες)
  23. kozan.gr: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης – Ο Λ. Τσικριτζής αποκάλυψε τη θεματολογία του άρματος για τη φετινή παρέλαση της αποκριάς (Βίντεο-Φωτογραφίες)
  24. Kozan.gr: Πολιτικό μνημόσυνο, στα Νταμάρια στην Παναγιά Κοζάνης, για τους 45 εκτελεσθέντες από τους Ναζί (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  25. Σε εξαιρετικό κλίμα η κοπή της πίτας του συλλόγου Φ.Σ.Εθνικού Κοζάνης χειροσφαίρισης (χάντμπολ) (Φωτογραφίες)
  26. kozan.gr: Η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Αλιάκμων», Τσαρτσαμπάς (Βίντεο & Φωτογραφίες)
  27. kozan.gr: Πλατεία «Βασίλειου Πάτρα» απέκτησε η Γαλατινή του δήμου Βοΐου (Φωτογραφίες)
  28. kozan.gr: Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Νομού Κοζάνης, πραγματοποίησε, την Κυριακή 5/2, εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή πίτας (Βίντεο & Φωτογραφίες)
  29. Σύλλογος για τη διαφύλαξη της Κοζανίτικης Παράδοσης «Κασμιρτζήδις»: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση, παρευρεθήκαμε στην κοπή πίτας, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αυτισμό» (Φωτογραφίες & Bίντεο)
  30. kozan.gr: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε, τo απόγευμα της Κυριακής, ο Χριστιανικός- Φιλανθρωπικός Σύλλογος Καλός Σαμαρείτης (Φωτογραφίες & Βίντεο)
  31. Κοζάνη: Ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόληψη από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, το ΤΕΣΤ Παπανικολάου και τον εμβολιασμό για τον ιό του HPV (Βίντεο)
  32. Κοζάνη: Ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόληψη από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, το ΤΕΣΤ Παπανικολάου και τον εμβολιασμό για τον ιό του HPV (Βίντεο)
  33. kozan.gr: Η Στέγη Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» τίμησε τη μητέρα (Φωτογραφίες-Βίντεο)
  34. Kατάμεστο το κέντρο «Ακρίτας», στα Αλωνάκια Κοζάνης, στον ετήσιο χορό του χορευτικού ομίλου ποντίων «Αντάμωμαν» – Γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (Bίντεο)
  35. kozan.gr: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες-Βίντεο)
  36. Κοζάνη: Μεγάλη προσέλευση κόσμου στην 1η διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» για το 2017 (Βίντεο)
  37. Kozan.gr: Κοζάνη: Εκδήλωση με θέμα την εκπαίδευση των προσφύγων διοργάνωσε το Project PRESS του ΕΑΠ (Φωτογραφίες-Βίντεο)
  38. kozan.gr: Πτολεμαίδα: Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή: «Επισκέπτης άγγελος» του Γιώργου Δελιόπουλου (Βίντεο & Φωτογραφίες)
  39. Kozan.gr: Ο Γ. Γεωργαντάς, βουλευτής Ν.Δ, στην κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κοζάνης: «Η κυβέρνηση δε θέλει να αφήσει την εξουσία» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

40. kozan.gr: Κατάμεστο το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Β. Καραγιάννη «Κλεισμένα σε θυρίδες, 25 υστερόγραφα εποχής» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

41. Ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας του Φανού Μπουγδανάθκα (Βίντεο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.