Επίσκεψη του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. της ΔΕΗ, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας (Bιντεο & Φωτογραφίες)

12 Οκτωβρίου 2018
10:58

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, τα μέλη του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ΔΕΗ.
Στη συνάντηση, οι Μηχανικοί εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις τελευταίες εξελίξεις στη ΔΕΗ. Ανταλλάχθηκαν εποικοδομητικές απόψεις για τα ενεργειακά ζητήματα της χώρας και επιβεβαιώθηκε η κοινή πορεία των Μηχανικών με τον Περιφερειάρχη και την τοπική κοινωνία, με στόχο τη στήριξη της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
«Οι τεκμηριωμένες απόψεις του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών που δίνουν προοπτική και στην περιοχή, αλλά και στον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας, μας βρίσκουν σύμφωνους και μάλιστα μας ενδυναμώνουν στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας» τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.


8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.