Συνάντηση στην Περιφέρεια, του Πρύτανη του ΑΠΘ με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη (Βίντεο)

19 Οκτωβρίου 2018
18:36
Κανένα σχόλιο

Τον Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Περικλή Μήτκα, δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε το έργο της δημιουργίας και κατασκευής ενός Αστεροσκοπείου στον Όρλιακα Γρεβενών, με τη συμβολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο όχι μόνο για την περιοχή αλλά και για όλη την Ελλάδα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρύτανης, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία και το ρόλο που πρέπει να παίξει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ως επιστημονικός σύμβουλος.
Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα βήματα της πορείας εξέλιξης της δημιουργίας του Αστεροσκοπείου στον Όρλιακα, αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες του παρελθόντος.
«Το Αστεροσκοπείο είναι ένα εγχείρημα καινοτόμο για όλη τη χώρα και θα δώσει προστιθέμενη αξία και σε επισκεψιμότητα και στη γνώση που θα παράγεται στην περιοχή μας. Με την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με το ΑΠΘ αλλά και με τον Καθηγητή κ. Οικονόμου, το όραμα γίνεται πράξη» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.