kozan.gr: Συνεχίζεται η κόντρα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης με την Δημοτική Αρχή (Βίντεο)

14 Νοεμβρίου 2018
18:06

Συνεχίζεται η κόντρα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης με την Δημοτική Αρχή, καθώς έπειτα από την σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου (Δείτε εδώ https://kozan.gr/archives/145391) που έκανε λόγο για εμπαιγμό των εργαζομένων, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χριστοφορίδης, υπογράμμισε σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε., πως «Αυτό [τα μέσα ατομικής προστασίας] δεν είναι ένα δώρο του δήμου απέναντι στους εργαζόμενους είναι ένας νόμος του κράτους, ο οποίος πρέπει να εφαρμοστεί. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν εφαρμόστηκε ποτέ».

Ο κ. Χριστοφορίδης επίσης επεσήμανε πως «Δεν βγάλαμε το ζήτημα παραέξω γιατί πάντοτε πιστεύαμε ότι τα προβλήματα του σπιτιού μας δεν πρέπει να τα ξέρει όλη η γειτονιά, τα κρατούσαμε εσωτερικά, αλλά από τη στιγμή που δεν λύθηκε και δεν δόθηκε καμία λύση μέχρι τώρα, έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους μας, κάποια πράγματα να τα δημοσιοποιούμε. Περιμένουμε άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα, όπως επίσης και σε άλλα προβλήματα που έχουμε ως εργαζόμενοι στο Δήμο Κοζάνης και στα οποία δεν έχουμε βρει ακόμη λύση».

14 σχόλια

  • Πολύ καλά κάνεις και το δημοσιεύεις όχι μόνο Ο Δήμος να δημοσιεύει το κόστος για τα λαμπάκια να είναι εντάξει και με τις υποχρεώσεις απέναντί στους εργαζόμενους. Μπράβο Γιώργο πολύ καλά έκανες να δώσουν απαντήσεις εδώ και τώρα!

  • ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΠΟΥΘΕΝΑ
    Ο ΛΟΓΟΣ; ΜΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

  • Κάνετε λάθος ρε παιδιά, η δημοτική αρχή εφαρμόζει τους νόμους του κράτους πιστά… Σας θυμίζω την απαγόρευση του καπνίσματος , η οποία εφαρμόζεται μόνο στην πόλη μας…

    • ο κουλης αν απολυσει υπαλληλους δε θα εχουν λεφτα οι υπαλληλοι να καλεσουν υδραυλικο κτο, να πανε στο μαγαζι σου κλπ.αν βαλλεται ο ένας σε μια αλυσιδα όλοι οι αλλοι συμπαρασυρονται.

  • Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ !!!
    ΣΤΟΝ 5ο ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ……

    • Αν ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπάλληλοι μπορούν να βρουν ποιοι εργαζόμενοι τα δικαιούνται εκτός αν έχουν εντολές να μην ασχοληθούν. Υπάρχει και η νομική οδός όπου θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι εάν δεν καταβληθούν όπως ορίζει η εγκύκλιος εδώ και ένα χρόνο και ο Δήμος Κοζάνης το κάνει γαργάρα.

    • τι λες βρε ασχετε; ο νομος οριζει ποιοι δικαιουνται μεσα ατομικης προστασια αλλα ΚΑΙ ΓΑΛΑ
      τι δημοτικο συμβουλιο ειναι ανωτερο του νομου; τι κοτσανες αμολατε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.