kozan.gr: H αναλυτική τοποθέτηση του Ν. Κακλαμάνη σχετικά με το ποιον θα στηρίξει η ΝΔ στο δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

12 Ιανουαρίου 2019
15:00

 

Την Τρίτη 15/1 θα ανακοινωθεί η απόφαση της ΝΔ για το ποιο πρόσωπο, μεταξύ Τσιαρτσιώνη – Μιχαηλίδη, θα στηρίξει στο δήμο Κοζάνης. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσω της ΝΟΔΕ Κοζάνη. Αυτό ανέφερε, πριν από λίγο, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, από την Κοζάνη, ο ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ., Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρώην Υπουργός, Νικήτας Κακλαμάνης. Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι η αρμόδια επιτροπή του κόμματος, που ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά, εξετάζει μόνο τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα και δήλωσε χαρούμενος, διότι, στην περίπτωση που εν τέλει, κατέλθουν και οι δύο υποψήφιοι, στη συζήτηση που είχε προηγουμένως μαζί τους, Ν. Τσιαρτσιώνης & Κ. Μιχαηλίδης, δεσμεύτηκαν πως στο δεύτερο γύρο, εφόσον “περάσουν”, θα στηρίξει ο ένας τον άλλον.

35 σχόλια

  • Κοιτάξτε να αυτοκτονίσετε εκεί στη Νέα Δημ.Ποιο Τσιαρτσιωνη ρε ; Πριν 39 χρόνια για δήμαρχος έβαζε Ανανέωση η ΝΔ ;

  • Κρίμα θα χαθεί η ευκαιρία για το δήμο Α ρε Τσιαρτσιωνη θα είσαι η αιτία που θα χαθεί καλά ήσουν διακοπές Θα κανείς τη ζημιά στην ΝΔ

  • Ας κάνουν ένα γκαλοπ κι αυτός που θα πάρει τη πρωτιά θα πάει για δήμαρχος χωρίς να κατέβει όμως ο άλλος Δε συμφέρει το γκάλοπ όμως τον Νίκο

  • Δεσμεύτηκαν ότι στο β γύρο ένας θα στηρίξει τον άλλον!!! Γεια σου Κυριάκο, ανεξάρτητε!!! Και οι δύο εκτός β γύρου!!!

  • Αποφάσισαν , λέει, στο Β ΄ γύρο ο ένας να στηρίξει τον άλλο. Τί θα πει αυτό; Ότι ο χαμένος θα ψηφίσει τον άλλο; Άντε το πολύ πολύ και η οικογένειά του;;;; Οι εποχές που πολίτες ήταν πρόβατα, πέρασαν…τουλάχιστον στις δημοτικές εκλογές….Έχετε χάσει επεισόδια εκεί στη ΝΔ. Αυτή είναι η ανανέωση που θα κάνετε;

  • Τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας τους ρωτήσατε κύριοι της παλαιάς δεξιάς; Σας είπε κανείς οτι μπορεί να μεταφέρει κανείς ψήφους από τον έναν στον άλλο; Τόση ηττοπάθεια πια οτι δεν βγεί νεοδημοκράτης δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή; Κύριοι της παλαιάς δεξιάς οι νεοδημοκράτες δεν είναι πρόβατα να ψηφίζουν όπως οι κομμουνιστές; Θα χρεωθεί ο κ. Κακλαμάνης την ήττα της ΝΔ στο δήμο Κοζάνης. Η μία επιλογή είναι χειρότερη από την άλλη. Υποψήφιοι συνταξιούχοι χωρίς μεταπτυχιακά και αγγλικά στο 2020. Ντροπή. Δικαίωμα έχει ο καθένας να κατέβει υποψήφιος. Αλλά η φιλελεύθερη παράταξη δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει δημάρχους από το χρονοντούλαπο.

  • Μα τι φρεσκάδα τι ανανέωση!!!!
    Μύρισε ναφθαλίνη!!!
    Και οι ψηφοφόροι της ΝΔ τι είναι κ.Κακλαμάνη;;; Πρόβατα που θα τους λέτε την μια ψήφισε αυτόν την άλλη τον άλλο;;; Αυτά τα μυαλά έχετε δυστυχώς και το βράδυ των εκλογών θα τρίβετε τα μάτια σας.

  • Ο Σημανδράκος θα κανει περιπατο απο την κεντροδεξιά μέχρι την κεντροαριστερά με τόσους συνταξιούχους συνυποψηφίους. Πάλι την πάτησε η ΝΔ ακούγοντας τους κηφήνες του παλαιοκομματικού σωλήνα.

  • Η υπόθεση των υποψηφιοτήτων δεν είναι κεντρικό ζήτημα. Έπρεπε να έχουν λόγο οι άνθρωπο της Νέας Δημοκρατίας του τόπου μας. Έγινε κάποια κομματική εκδήλωση να κατατεθούν προτάσεις και να ακούσουμε τους υποψηφίους; Τι υπεροψία είναι αυτή που έχει ο Νικήτας που έχασε δυο φορές στο δήμο Αθήνας για την τοπική οργάνωση; Ποια τα κριτήρια που εισηγήθηκε την πρόταση; Όποιος πήγαινε να τον βρει κάτω στην Αθήνα; Με παλιές φιλίες και ξαναζεσταμένα φαγητά θα πάθουμε ότι παθαίνουμε 30 χρόνια τώρα κύριοι. Τόσοι νέοι άνθρωποι και τόσα νέα ονόματα ακούστηκαν κατά καιρούς και βλέπουμε ότι πιο παλιό και αναχρονιστικό. Δώστε τώρα τη νίκη στο Σημαντράκο με τις πρακτικές σας.

    • Αγαπητε φιλε συμφωνω κατα βαση με δυο παρατηρησεις: Πρωτον λεγεται Σημανδρακος, οχι Σημαντρακος και δευτερον δεν συγκρινεται η υποψηφιοτητα του με τις μετριοτητες που προτεινει η νεα δημοκρατια στην περιοχη μας. Το προβλημα ειναι οτι ο Σημανδρακος ξεκινησε ηδη παρουσιαζοντας τους αξονες του προγραμματος και καταρτιζοντας ενα ψηφοδελτιο που σχεδον εκλεισε και στη νεα δημοκρατια φαγωνονται οι παλαιοκομματικοι για το ποιος θα παρει… το Δημο.

  • Οχι αλλους συνταξιουχους. Καντε πισω να βγουν τα νεα παιδια μπροστα. Φτανει βολευτηκατε εσεις και τα παιδια σας. Επειδη εχετε γνωριμιες και μπορειτε να αποσπατε ευνοια απο τους παλιοκομματικους δε σημαινει οτι σας θελει και η κοινωνια. Αποντες ολα τα χρονια απο την Κοζανη. Αυτη ειναι η ανανεωση στη Νεα Δημοκρατια; Με τους δημογεροντες;

  • Οι προτάσεις της ΝΔ για το Δήμο Κοζάνης είναι ένας συνταξιούχος που έχασε το 2006 και μάλιστα κατέβαινε σε δήμο με 2.000 ψηφοφόρους κι ένας ακόμη συνταξιούχος που έχασε το 2009 και έκτοτε χάθηκαν τα ισχνή του; Ωραία! Τρίβουν τα δάχτυλα τους μερικοί.

  • Αφού ρε Νίκο ούτε συνδιασμό δε μπορείς μόνος σου χωρίς βοήθεια Όλοι σου γυρίζουν την πλάτη Δε το κατάλαβες ακομα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.