kozan.gr: Κοζάνη: To «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών» έκοψε, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα (Φωτογραφίες)

12 Ιανουαρίου 2019
21:49

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε, για 6η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, το «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών».  Το φλουρί φέτος έπεσε στη σπουδάστρια Αθανασία Γιωργάκα. Η Συντονίστρια και Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Κοζάνης, Αλεξάνδρα Καρυπίδου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, που παρά  τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν εκεί, σε κλίμα ιδιαίτερο φιλικό και συλλογικό. Η Αντιπρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους φοιτητές, Αγάπη –  Δύναμη – Δημιουργία, καθώς και το δημιουργικό έργο του κοινωνικού Πανεπιστημίου, εκτός των 16 πόλεων που συντελείται, να εδραιωθεί πανελληνίως.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.