kozan.gr: Koζάνη: Πολιτική συγκέντρωση, με θέμα «οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23/1 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Ιανουαρίου 2019
20:52

 

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλήτρια την κα Έφη Τσίγκα, μέλος του γραφείου περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23/1, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Το θέμα της συζήτησης ήταν «οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μιλώντας στα ΜΜΕ για την εν λόγω Συμφωνία  η κα Τσίγκα είπε: «Η θέση μας είναι κρυστάλλινη. Είναι μια συμφωνία που δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα των λαών της περιοχής. Το ονοματολογικό είναι δευτερεύον».

 

8 σχόλια

    • Χάχα έτσι ακριβώς! !
      μας κουνούν το δαχτυλο.
      Αντί να ζητάμε τα εδάφη μας πίσω,θέλουν να μαγαρισουν τη γλώσσα και την ιστορία μας.

  • εαν ειναι δευτερο το ονομα και πρωτευον η αυτοδιαθεση των λαων και η ειρηνη τοτε:
    1) γιατι λετε οχι στο ονομα
    2) πως επεμβαινετε στην διαθεση του λαου των σκοπιων; εαν θελουν να ειναι στο νατο δικαιωμα τους

    • Και συ φίλε μου ανώνυμε, ποιον άκουσες από το ΚΚΕ να μιλάει για αυτοδιάθεση των λαών;
      Άκουσες τώρα για την ΠΓΔΜ; Για την Κριμαία; Για την Βενεζουέλα; Μήπως για την αυτοδιάθεση των Κοσσοβάρων ή μήπως για να γίνω και λίγο προκλητικός την αυτοδιάθεση των Τουρκοκυπρίων;
      Αυτοδιάθεση δεν σημαίνει Ειρήνη, ειδικά στο σημερινό καπιταλιστικό σύστημα. Πρωτεύον είναι να μην ενισχυθεί ο λύκος που φυλάει τα πρόβατα (ΝΑΤΟ στα Δυτ. Βαλκάνια).

      ΥΓ: Θυμίζω ότι στο ΝΑΤΟ ανήκουν η Αλβανία και η Τουρκία.

      • Άρα συμφωνείτε με την αγάπη προς την πατριδα και τον σωστό πατριωτισμό για ολους.(Σκόπια Ουκρανία Βενεζουέλα).
        Να προστατευεται η ιστορία και η προέλευση του κάθε εθνους. (Γλώσσα καταγωγη θρησκεια).
        Σιγά σιγά θα τα γυρίσετε,τρεις και ο κούκος μεινατε.

  • Για τον Περισσό, θα ήταν απολύτως τίμιο να αντιταχθεί στην συμφωνία επειδή θα επακολουθήσει η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αλλά να απαρνείται την ιστορία του είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Μοιάζει σαν αναδρομική δήλωση μετανοίας προς την αστική τάξη και την εθνικόφρονα δεξιά, αυτή που δεν υπέγραψαν τότε οι κομουνιστές και έχασαν τη ζωή τους.

    Η δεξιά πάντα χρησιμοποίησε το μακεδονικό για να εκδώσει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης και να εισπράξει πολιτικό όφελος. Αλλά η δεξιά πάντα έτσι ήταν. Για το ΚΚΕ είναι ντροπή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.