Το foodaholics.gr προτείνει τα πιο αφράτα κασεροπιτάκια που έχετε δοκιμάσει

 

Το foodaholics.gr προτείνει τα πιο αφράτα κασεροπιτάκια που έχετε δοκιμάσει.

 

 

Συστατικά

0/10 συστατικά

Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το νερό, το σπορέλαιο, την λιωμένη μαργαρίνη, το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε λίγο λίγο το μισό περίπου αλεύρι.
  4. Προσθέτουμε αλάτι και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με μία πετσέτα και την αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά.
  6. Όταν φουσκώσει την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε φύλλο σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια.
  7. Την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και τα ανοίγουμε ελαφρώς.
  8. Τοποθετούμε μπαστουνάκια από κασέρι και τυλίγουμε.
  9. Μπορούμε να τα αφήσουμε όπως είναι ή να περάσουμε από καραμελωμένο νερό και σουσάμι. (TIP: Σε ένα κατσαρολάκι, κατά προτίμηση αντικολλητικό, καραμελώνουμε 80 γραμμάρια ζάχαρη και όταν είναι έτοιμη προσθέτουμε 500 ml ζεστό νερό. Δουλεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί η καραμέλα).
  10. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.