kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το παρατεταμένο χειροκρότημα, στη λαϊκή συνέλευση του Βελβεντού, προδιέγραψε τις εξελίξεις – Υποψήφιος δήμαρχος στο νέο δήμο Βελβεντού ο Μανώλης Στεργίου

17 Μαρτίου 2019
21:49

 

“‘Επειδή πολλοί με προσέγγισαν και μου ζήτησαν να απαντήσω αν θα είμαι επικεφαλής του ψηφοδελτίου,  ποτέ δεν αποφάσισα κάτι από μόνος μου. Πάντα κινήθηκα μέσα από τα όργανα. Στην παρούσα φάση  προέχει να ορθοποδήσει και να λειτουργήσει ξανά ο νέος Δήμος μας, που μας χρειάζεται όλους.  Νιώθοντας μέγιστη ευθύνη για την ως τώρα συμμετοχή μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα κι επειδή συναισθάνομαι την ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη της επόμενης μέρας, θέτω την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του ψηφοδελτίου στην κρίση της λαϊκής συνέλευσης.  Εσείς θα αποφασίσετε”. Αυτά ανέφερε, σε γενικές γραμμές, μεταξύ κι άλλων πολλών, στη λαϊκή συνέλευση του Βελβεντού, το βράδυ του Σαββάτου 16/3, ο Μανώλης Στεργίου, για να εισπράξει το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, που, ουσιαστικά, προδιέγραψε τις εξελίξεις, σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο νέο δήμο Βελβεντού.

Η Χύτρα

 

 

13 σχόλια

  • χαίρονται οι βελβενδινοί γιατί με ρουσφέτια ανεξαρτοποιήθηκαν, και μεγάλοι δήμοι όπως ο δήμος Βοΐου Κοζάνης με 80 χωριά και τεραστια έκταση εμεινε στα ίδια. Τι κρίμα θα τα βρούν μπροστά τους.

  • Για πείτε μας,παρακαλούμε: Τι είδους ρουσφέτια μπορεί να “πρόσφερε” ένας Δήμος 3.500 πολιτών? Λέτε ο Δήμος να βγάζει μόνος του Περιφερειάρχη. Αν ο κ. Καρυπίδης ήθελε ρουσφέτια δεν θα ήταν καλύτερο γι΄αυτόν να είχε επιλέξει έναν άλλο δήμο με περισσότερες “ψήφους”; Ας σταματήσουμε να είμαστε ζηλόφθονες. Η περίπτωση του Βελβεντού δείχνει πως χρειάζεται αγώνας διαρκής και επίμονος. Λίγο μυαλό χρειάζεται πριν μιλήσουμε.

  • ΒΕΛΒΕΝΤΊΝΟΙ !!!! Η άρια φυλή της περιοχής που όλα τους τα επιχηρηματα για τη δημιουργία του δημου ήταν οι προσβολές εναντίων των άλλων !! Οι προκομμένοι βελβεντινοι και οι ανεπρόκοποι σερβιωτες ,οι ευρωπαίοι ,και τα βλαχαδερα πως να συμβιώσουν ;; φοβερά επιχειρήματα !!! Γεμάτα κακεντρέχεια και ιδιότυπο ρατσισμό !!

  • Ούτε ένας λόγος υπήρχε για τη δημιουργία του δημου ! Πολύ έπαρση και πολλές προσβολές εναντίον όλων και κυρίως στους σερβιωτες !! Καρυπιδης και οι βουλευτές που υιοθετήσατε όλη αυτή τη πρακτική και κάνατε το δήμο δύσκολα θα πείσετε όλους τους άλλους και βέβαια δεν θα σ ωθείται με ρουσφέτια !!

  • ρε παιδιά, την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ μας διεκδικούσαμε 10 χρόνια τώρα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Στη βάση μιας διαχρονικής προηγούμενης αυτοδοικητικής λειτουργίας της κοινωνίας μας. Και νάστε σίγουροι ότι θα αποδείξουμε ότι την αξίζαμε! Σε μας, για μας.

  • Τα Σέρβια ανάσαναν,όποιον και να ρωτήσεις νοιώθει ικανοποιημένος απο τον διαχωρισμό. Μόνο γκρίνια, οπισθοδρόμηση και αντικοινωνικότητα είχε η συνένωση. Ευχαριστούμε για το καλό που μας έκαναν ηθελημένα η άθελα οι βουλευτές.

  • Αφού ανασαναν στα Σέρβια τι μας ζαλίζεται όλοι σας; Άρα κ ρουσφέτι για τα Σέρβια αφού το θέλατε τόσο πολύ αγωνιστηκαμε στο Βελβεντό για σας αφήσουμε ελεύθερους, άντε ασχοληθείτε με τίποτα άλλο τώρα κ αφήστε μας ήσυχους!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.