Συνδημότες/ες

Στις προγραμματικές μας δηλώσεις, αναφέραμε πως η Εορδαία δεν είναι μια χαμένη υπόθεση. Η Εορδαία έχει συσσωρευμένα αδιέξοδα, έχει όμως και μεγάλες δυνατότητες. Κυρίως όμως έχει ανθρώπους με δεξιότητες και επιστημονική πληρότητα, ανθρώπους της δουλειάς και του μόχθου, επαγγελματίες και δημόσιους λειτουργούς που προσθέτουν υπεραξία στο κοινωνικό κεφάλαιο της περιοχής και διευρύνουν την κοινωνία των πολιτών.

Με αυτούς τους ανθρώπους δίνουμε τη μάχη για το μέλλον της Εορδαίας, θεωρώντας πως ο τόπος μας μπορεί και πρέπει να γίνει τόπος ανοικτός σε όλους και όλες, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, με συντροφικότητα, με αλληλεγγύη, με προσφορά αλλά και ειδική μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ο στόχος μας είναι μία εξωστρεφής Εορδαία, που θα στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, στους δικούς της ανθρώπους που είναι απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος και έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, παρουσιάζουμε τα πέντε πρώτα ονόματα του συνδυασμού της δημοτικής κίνησης Εορδαίας «Με το βλέμμα στο μέλλον»:

  1. Μπαμπίλα Ελένη, Med, Διευθύντρια 6ου Δημοτικού Σχολείου, τ. Σχολική Σύμβουλος.
  2. Σολαχίδου Βάσω, Μαία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, εργαστηριακή συνεργάτης του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δ.Μ.
  3. Τόσκα Σοφία, Συνταξιούχος δημοσίου.
  4. Ίτσκος Αναστάσιος, Γεωπόνος, υπάλληλος ΕΑΣ Εορδαίας.
  5. Κοκολιός Θοδωρής, Μαθηματικός, φυσικός καλλιεργητής.