3ο Γυμνάσιο Κοζάνης: Όταν το σχολείο διδάσκει τον εθελοντισμό

6 Απριλίου 2019
16:11
Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι και γονείς του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης συνεργάστηκαν και στο πλαίσιο της πανελλήνιας κίνησης εθελοντισμού Let’s do it Greece¨  βίωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά, τη χαρά του να προσφέρει κανείς εθελοντικά τις εργασίες του για ένα καθαρότερο και ομορφότερο σχολείο!
Το σύνθημά μας “Θέλω, Μπορώ, Βοηθώ” και το αποτέλεσμα δικαίωσε 100% την προσπάθειά μας δίνοντάς μας το έναυσμα να συνεχίσουμε προσπαθώντας κάθε χρόνο για το καλύτερο!
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Κοζάνης για τα λουλούδια, τους θάμνους και το χώμα και τη SANITAS για τις σακούλες και τα γάντια μιας χρήσης που βοήθησαν στην υλοποίηση των δράσεών μας!
Εκ μέρους όλης της σχολικής κοινότητας του 3ου Γ/σιου Κοζάνης
Η Δ/ντρια
Θ. Μουστάκα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.