Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ασλανίδη Παντελή, με το συνδυασμό «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης» του Κυριάκου Μιχαηλίδη

16 Απριλίου 2019
11:34

Μετά από 9 χρόνια συνεχούς θητείας στα κοινά, και δη στη θέση του Προέδρου στην Τ.Κ. Καλαμιάς, θεώρησα ότι έκλεισε ένας κύκλος για μένα.

Με την παρούσα επιθυμώ να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου, ως Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κυριάκο Μιχαηλίδη.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.

Έναν συνδυασμό, με όραμα και πίστη για ένα καλύτερο αύριο, του Δήμου Κοζάνης.

Επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη και να βγούμε νικητές, σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα, σε όλους τους συνυποψήφιους του Συνδυασμού μας.

Τέλος, εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών, που θα κατέλθουν στην εκλογική διαδικασία.

Παντελεήμων Ι. Ασλανίδης

Πρόεδρος Τ.Κ. Καλαμιάς

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Εργάζομαι στη ΔΕΗ ΑΕ.

 Κάτοχος ΜΒΑ, πτυχ. Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός και Μηχ/κός Βιομ. Πληροφορικής.

 Μέλος Τοπ. Συμβουλίου Κοινότητας Καλαμιάς, 1995 – 1998, και από το 2011 έως και σήμερα, ως Πρόεδρος.

 Ταμίας περιφ. τμήματος Συλλόγου Πτυχ. Μηχανικών της ΔΕΗ Α.Ε., και μέλος κεντρικού Δ.Σ. Συλλόγου Πτυχ. Μηχανικών της ΔΕΗ ΑΕ έως σήμερα.

 Μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης από το 2006 έως και το 2015.

 Γεν. Γραμματέας του Α.Σ. «ΑΕΚ Καλαμιάς» κατά την επαναδραστηριοποίηση του.

3 σχόλια

  • Ο παντελής είναι ένας άριστος άνθρωπος σε όλα και είναι εξεραιτική τιμή που τον γνωρίζω εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια. Του ευχομαι καλή επιτυχία !!!

  • Αν και δεν είμαι με το υποψήφιο δήμαρχο που ανήκει. Γνωρίζοντας αυτό το άνθρωπο εδώ και πολλά χρόνια, θα ήθελα και εγώ να πω πως είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Τιμή του κυρίου Μιχαηλίδη που τον έχει στη παράταξη του. Καλή επιτυχία Παντελή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.