Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κοζάνης, με τον Ευάγγελο Σημανδράκο, ο Γεώργιος Σταθόπουλος – Βιογραφικό

30 Μαρτίου 2019
01:13
Κανένα σχόλιο

 

O Σταθόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε πριν 43 χρόνια στην πόλη της Κοζάνης στην οποία και μεγάλωσε. Η δε καταγωγή του είναι από την περιοχή των Καμβουνίων και συγκεκριμένα το Μικρόβαλτο Είναι γιος του Αριστείδη Σταθόπουλου ο οποίος διατέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής στην Δ/νση Μεταφορών Κοζάνης και της Βασιλικής Σταθοπούλου συνταξιούχο των ΕΛ.ΤΑ.. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μόσχου, φιλόλογο, και έχει δύο παιδιά, τον Αριστείδη και την Ιωάννα 10 και 7,5 χρονών αντίστοιχα.

Είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης και έχει στην κατοχή μου μεταπτυχιακό δίπλωμα πάνω στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων. Με την ανωτέρω ιδιότητα είναι μέλος του τεχνικού επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην πόλη της Κοζάνης από το 2003 οπότε και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμά του.

Υπήρξε επιβλέπων μηχανικός σε μεγάλο μέρος των έργων υποδομής στη ΖΕΠ Κοζάνης, αλλά και σε έργα τηλεθέρμανσης ως στέλεχος της ΔΕΥΑ Κοζάνης. Κύρια επαγγελματική ενασχόληση του γραφείου του είναι οι μελέτες – επιβλέψεις και κατασκευές ιδιωτικών έργων.

Είναι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, μέσα από τον οποίο έχει επιτευχθεί ο εκσυγχρονισμός στη λειτουργία του σχολείου ώστε να ακολουθεί τα πρότυπα των καιρών. Μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας προσπαθεί να προσφέρει το ελάχιστο δυνατόν στους συνανθρώπους του.

Τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στην οικογένεια του και σε συναντήσεις με φίλους.

Συστρατεύεται με τον Βαγγέλη Σημανδράκο, αποδεχόμενος την τιμή που του έγινε να συμμετέχει σε μια συλλογική προσπάθεια να πάει η Κοζάνη Μπροστά με γνώμονα το ήθος και την εργατικότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.