Το πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου Κοζάνης Φώτη Κεχαγιά για την Τρίτη 7 Μαΐου

6 Μαΐου 2019
20:20

Την ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης ΦΩΤΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, επικεφαλής του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους θα επισκεφτεί τις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ.

Το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής :

6:00 μ.μ Άγιος Χαράλαμπος

6:30 μ.μ Βοσκοχώρι

7:00 μ.μ – Τετράλοφος

7:30 μ.μ- Ρυάκιο

8:00 μ.μ- Άγιος Δημήτριος

9:00 μ.μ- Ακρινή

5 σχόλια

  • Ημέρα Δευτέρα 6-5-19 και καθώς είμαι στην ουρα στη δευακ μπαίνει μέσα ο Κεχαγιας με ολο το επιτελείο του καλημεριζοντας και προβαίνοντας σε χειραψίες ανακοινώνει σε όλους ότι μόλις βγει Δήμαρχος το Ταμείο θα επιστρέψει μέσα στη πόλη.Αναρωτιέμαι εγώ γιατί αυτο?Για αυτούς που δεν έχουν όχημα?Ας κάνουν ένα δεύτερο Ταμείο στο δημαρχείο.Μια χαρά βολεύει εκεί που είναι,μη κάνουμε ενα βήμα μπρος και δυο πίσω.θυμάμαι την ουρά στο παλιο κτήριο που έφτανε μέχρι το ασανσέρ στο ισόγειο και ήταν όλοι στριμωγμένοι!

    • Βεβαίως και να γίνει ένα και δύο και τρία ταμεία στο κέντρο γιατί η ηλικιωμένοι έχουν τρομερό πρόβλημα μπράβο στο Κεχαγιά που σκέφτεται να το πράξει.

    • Δηλαδή δεν υπάρχει κτήριο του Δήμου στο κέντρο που να είναι άνετο να μην στριμώχνεται ο κόσμος ?πολύ καλά τα είπε ο κ. Κεχαγιάς

  • Μεαα σε μισή ώρα ο κ. Φώτης θα κατανόηση όλα τα τεράστια προβλήματα του τόπου μας και θα αναχωρήσει για αλλού.

  • Δηλαδή δεν υπάρχει κτήριο του Δήμου στο κέντρο που να είναι άνετο να μην στριμώχνεται ο κόσμος ?πολύ καλά τα είπε ο κ. Κεχαγιάς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.