Ένα κατ΄ ευφημισμό αντιπροσωπευτικό δημοκρατικό σύστημα: “Ευρωεκλογές” (Γράφουν Θωμάς Γκατζόφλιας & Φωτεινή Χατζάρα)

10 Μαΐου 2019
17:30
Κανένα σχόλιο

Εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών θα παρελάσουν και από την Περιφέρεια μας, όλοι οι εν ενεργεία και εν δυνάμει έλληνες ευρωβουλευτές. Επειδή διαμένουν χιλιόμετρα μακριά από την Περιοχή μας, είναι λογικό να μην γνωρίζουν τα προβλήματα μας, παρ όλο που ζητούν την ψήφο μας.

Στην πραγματικότητα οι Περιφέρειες της Ε.Ε. δεν εκπροσωπούνται στο Ευρωκοινοβούλιο, επειδή έτσι δυστυχώς βολεύει τις Βρυξέλες και όλα τα κόμματα, και όποιος διαφωνεί ας το σημειώσει.

Κύριε Γιούνκερ, και ο εν δυνάμει επόμενος πρόεδρος, μαζί μ όλα τα πολιτικά-κομματικά σχήματα της Ε.Ε. διαφωνείτε ή συμφωνείτε; Σας δίνουμε Ραντεβού στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου (εάν βέβαια δεχθούν τα αιτήματα μας για συζήτηση). Απλά σήμερα σημειώνουμε πως ο τρόπος που πολιτεύεστε, με μαθηματική ακρίβεια πληθαίνει τους Ευρωσκεπτιστές, και σας γνωρίζουμε πως απέχετε πολύ ή δεν γνωρίζετε το πώς λειτουργούσε η δημοκρατία της ΠΝΥΚΑΣ. Προς το παρόν σας προτρέπουμε να μελετήσετε το Θέμα: «Η Παγκόσμια επανάσταση της επιστήμης πληροφοριών και επικοινωνιών, και ο ρόλος τους στη μετάβαση προς το αντιπροσωπευτικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα» του Νικολάου Λ. Μωραΐτη, Ph.D., March 17, 2019 [ INTERNASIONAL HELLENIC ASSONCIATION (IHA) USA ] https://professorsphds.com/2019/03/17/17342/.

Εμείς ως απλοί πολίτες, δεύτερης κατηγορίας όπως μας έχετε κατατάξει, επειδή διαβιούμε σε μια μικρή επαρχία της Ευρώπης, δημοσιεύσαμε στις 1-1-2019 και είχαμε ποικίλα σχόλια αναγνωστών, σε δεκάδες ηλεκτρονικά ΜΜΕ, την ανοιχτή επιστολή Νο 7 με τον τίτλο : « (Αποτελεί και την Περίληψη της Αναφοράς μας) Αναφορές με αιτήματα και ενημερώσεις, προς το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, σχετικές με τις προτάσεις, επισημάνσεις και προβληματισμούς, που επιμεληθήκαμε στις εργασίες μας, για την Δυτική Μακεδονία, την Ελλάδα και την Ε.Ε.» και την τοποθετήσαμε στην ιστοσελίδα μας «Η Πολιτεία της Ουτοπίας».

Η επιστολή περιλαμβάνει μία πληθώρα προβλημάτων, αιτημάτων και τεκμηριωμένων προτάσεων, με έμφαση στην αναφορά μας για την μεγάλη ποικιλία των Πρωτόγεννων προϊόντων που διαθέτει η Δυτική Μακεδονία, αλλά και για τις τεράστιες ποσότητες που μπορεί να παράγει με την αξιοποίηση των πρώην Ορυχείων.

Μετά τις Ευρωεκλογές, για λόγους τεχνικούς, την παραπάνω επιστολή θα την καταθέσουμε, με όλα τα απαραίτητα τυπικά, στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου και στην Ελληνική Βουλή και θα απαιτήσουμε, σύμφωνα με τους κανονισμούς λειτουργίας των Οργάνων τους, να παραβρεθούμε και να την υποστηρίξουμε, με επίλεκτους συνεργάτες μας, οι οποίοι σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξαν ποτέ στην ζωή τους ΑΕΡΓΟΙ.

Φίλοι μου, εάν θεωρείτε ενδιαφέροντα και ωφέλημα τα παραπάνω, παρακαλούμε να τα κοινοποιήσετε σε φίλους και γνωστούς.

Θωμάς Γκατζόφλιας

Φωτεινή Χατζάρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.