Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ευχαριστίες από τους ομογενείς μαθητές της Αυστραλίας για τη φιλοξενία τους στη Φλώρινα

17 Μαΐου 2019
12:04
Κανένα σχόλιο

Τις θερμές τους ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη εξέφρασαν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Ελληνικού Σχολείου Πόρτ Άντελαιντ της Αυστραλίας για τη θερμή φιλοξενία που είχαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος γνωριμίας με την πατρίδα τους.

Όπως τόνισε η κα. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, πρέσβειρα του Queen Elizabeth Hospital, της Αδελαΐδας Αυστραλίας και πολυβραβευμένη εκπρόσωπος της ελληνική κοινότητας της Αυστραλίας, για την εθελοντική της προσφορά, «η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρείχε στους μαθητές μας τη θερμότερη φιλοξενία που θα μπορούσαν να έχουν στη γενέτειρά τους».

«Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να έχουν τη δυνατότητα αυτά τα παιδιά να γνωρίσουν τον τόπο τους και τις ρίζες τους», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. «Είναι πολίτες του κόσμου αλλά πρέπει οι ρίζες τους να είναι δυνατές στην πατρίδα τους κι αυτό πράξαμε. Θα ήθελα να τους μεταφέρετε και τη δική μας αγάπη και τις δικιές μας ευχαριστίες για τη δίψα τους για την γενέτειρά τους, για τον τόπο τους, για την καταγωγή τους. Με τη φιλοξενία μας συμβάλλουμε κι εμείς στις συνεργασίες και στις φιλίες μεταξύ των λαών».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.