Επίσκεψη πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου μεταξύ άλλων στον Πολύμυλο, το Βοσκοχώρι, τον Άγιο Χαράλαμπο, την Ακρινή, ενώ πραγματοποιήθηκε κεντρική ομιλία στον Άγιο Δημήτριο.

Στόχος μας να επαναφέρουμε σε τροχιά ανάπτυξης τον Ελλήσποντο και να καταστήσουμε τις κοινότητες έναν τόπο ευημερίας. Πρόκειται για την περιοχή με τη μεγαλύτερη ανεργία και μείωση του πληθυσμού. Έχουμε παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τη Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου που περιλαμβάνει τα πάντα. Από πρωτοβουλίες και δράσεις για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, μέχρι έργα στήριξης του πρωτογενούς τομέα, τη διεκδίκηση δημιουργίας Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στον Πολύμυλο με τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και πώλησης τοπικών προϊόντων, μέχρι τις κατασκηνώσεις της Ζωοδόχου Πηγής.

Δέσμευσή μας, πως η επόμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Ευάγγελο Σημανδράκο, θα κάνει τα πάντα για να μείνει ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου σε πλήρη λειτουργία και για μετά το 2030. Σχεδιάζουμε από σήμερα για να αλλάξουμε το αύριο.

Η Κοζάνη αλλάζει εποχή. Αλλάζει σελίδα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/