Σύλληψη δύο ατόμων σε Φλώρινα και Καστοριά, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις Δικαστηρίων

28 Μαΐου 2019
12:35
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθησαν την 26 και 27-05-2019 απογευματινές ώρες από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Καστοριάς, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις Δικαστηρίων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνέλαβαν τις απογευματινές ώρες της 26-05-2019, 50χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 3000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 27-05-2019, 28χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κκ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Φλώρινας και Καστοριάς, αντίστοιχα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.