Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κοζάνη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών – Κατασχέθηκαν 2 κιλά και 255 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2 κινητά τηλέφωνα (Φωτογραφία)

12 Ιουνίου 2019
12:20
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθησαν χθες (11-06-2019) το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δύο (2) ημεδαποί, εκ των οποίων μία γυναίκα 27 ετών και ένας άνδρας 35 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 35χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -2- συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -2- κιλών και -160- γραμμαρίων.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου στην Κοζάνη, όπου συγκατοικεί με την 27χρονη, βρέθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε -1- συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -95- γραμμαρίων.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2- κιλά και -255- γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη,

  • -1- τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και

  • -2- κινητά τηλέφωνά

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.