To Foodaholics.gr προτείνει το πιο δροσερό γλυκό ψυγείου

To Foodaholics.gr προτείνει το πιο δροσερό γλυκό ψυγείου

Συστατικά

0/6 συστατικά

Οδηγίες

0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με τα αυγά και το νισεστέ.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Την απλώνουμε σε φόρμα 22 εκατοστών με κοιλότητα.
  5. Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
  6. Όταν είναι έτοιμη ξεκολλάμε τις άκρες με το δάχτυλο.
  7. Την βάζουμε σε μία πιατέλα.
  8. Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που υπάρχουν στην συσκευασία.
  9. Όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου το βάζουμε με προσοχή στην κοιλότητα.
  10. Βάζουμε στο ψυγείο και όταν το ζελέ πήξει σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.