kozan.gr: Κοζάνη: Απορρίφθηκε το αίτημα αθλητικών σωματείων, που ζητούσαν την αναστολή καταβολής του τέλους για τη χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και γυμναστηρίων του Δήμου Κοζάνης – Προχωρά, κανονικά, η κατάρτιση του αθλητικού προγράμματος, για το τρέχον αγωνιστικό έτος

6 Αυγούστου 2019
07:09

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΠΝ Κοζάνης , την 1η Αυγούστου 2019, απορρίφθηκε το αίτημα αθλητικών σωματείων της περιοχής (Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ,Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΕΚ, Α.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ,ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Σ. ΦΟΙΝΙΞ ΚΟΖΑΝΗΣ), που ζητούσαν τη μη καταβολή του τέλους για τη χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και γυμναστηρίων του Δήμου Κοζάνης, επικαλούμενοι, οι εκπρόσωποι τους, μια σειρά από λόγους, που είχαν παρουσιαστεί, ήδη, σε δημόσια επιστολή τους (διαβάστε σχετικά εδώ), από τις 10 Μαΐου, ζητώντας, να επανεξεταστεί το θέμα. από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, που θα προκύψει, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής,

Ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης, στην εισήγησή του, εξήγησε πως εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια για να εξυπηρετηθούν τα αθλητικά σωματεία που συμμετέχουν κατά ένα μικρό μέρος στα έξοδα των αθλητικών εγκαταστάσεων και εισηγήθηκε να πληρωθούν κανονικά οι οφειλές από την χρήση των γηπέδων, χωρίς να γίνει αναστολή της απόφασης, ώστε, η υπηρεσία, στη συνέχεια, να προχωρήσει στην έκδοση των αθλητικών προγραμμάτων, για το τρέχον αγωνιστικό έτος. Επίσης ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ είπε πως τα μισά αθλητικά σωματεία έχουν ήδη τακτοποιήσει τις οφειλές τους, οπότε θα ήταν άνιση η μεταχείριση αν γινόταν αποδεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Αν μετά τη συγκεκριμένη απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΠΝ, τα εν λόγω σωματεία εμμείνουν στην απόφασή τους, για τη μη καταβολή του τέλους και προχωρήσει από τον ΟΑΠΝ η κατάρτιση του αθλητικού προγράμματος, για το τρέχον αγωνιστικό έτος, με την κατανομή των ωρών στους αθλητικούς συλλόγους για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, να είναι, όπως προβλέπεται, διαφορετική μεταξύ αυτών που πλήρωσαν κι εκείνων που δεν πλήρωσαν, τότε είναι βέβαιο πως το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού αλλά κι η νέα δημοτική αρχή θα βρεθεί αντιμέτωπο/η με μια “καυτή πατάτα”, που θα κληθεί, άμεσα, να διαχειριστεί.

kozan.gr 

10 σχόλια

  • Δεν είναι καθόλου καυτή πατάτα. Στηρίζω τον Λάζαρο Μαλούτα και πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσει αυτήν την πολιτική του προκατόχου του. Είναι στο σωστό δρόμο.

  • Και αφού πρέπει να πληρώνονται όλα μέσω των φόρων και επομένως πληρώνουμε όλοι τα ίδια, μπορώ να έρθω με την παρέα μου πχ να παίξουμε μπάσκετ την ώρα που κάνετε προπόνηση;
    Τι όχι;

    • Αν δεν ξέρεις τι πληρωνεις στα τελη και στους φορους καλυτερα να μη μιλας.. αυτο δεν εχει να κανει με τους φορους σου.. και απο τα τελη σου πληρωνεις καθαριοτητα και ηλεκτροφωτισμο..

  • άντε να φύγουν αυτοί που βάλαμε μια τάξη να έρθουν αυτοί που θα τα αλλάξουν όλα κανένας να μην πληρωνη να βγάζουνε λεφτά και να μην έχουν υποχρέωση για τίποτα.κανενας να ην πληρωνη τίποτα αυτά θέλετε αυτά θα έχετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.