kozan.gr: Αυτοί είναι οι νέοι 4 Αντιπρυτάνεις που εκλέγονται στη διοίκηση του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας – Το μήνυμα του απερχόμενου Πρύτανη Α. Τουρλιδάκη – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

21 Αυγούστου 2019
21:41

 

 

Αγαπητά μέλη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,

εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο Πρύτανη, Θεοδουλίδη Θεόδωρο, και στους νέους Αντιπρυτάνεις Σαριαννίδη Νικόλαο, Μαρόπουλο Στέργιο, Ιορδανίδη Γεώργιο και Σπύρτου Άννα, για την εκλογή τους στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου μας.

Επίσης συγχαίρω όλες και όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα που έδωσαν, την προσπάθεια που κατέβαλαν και, κυρίως, για τη διάθεσή τους να προσφέρουν στο Πανεπιστήμιό μας, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το υψηλό ποσοστό συμμετοχής σας στις Πρυτανικές Εκλογές.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής καθώς και τις αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες για τη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Εύχομαι υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις νέες Πρυτανικές Αρχές, ώστε να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του Πανεπιστημίου, στον νέο χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και στον διεθνή χώρο, προς όφελος των νέων της τοπικής κοινωνίας και της χώρας μας.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Αντώνιος Τουρλιδάκης

 

Αποτελέσματα Ψηφοφορίας Πρυτανικών Εκλογών

Σήμερα Τέταρτη 21 Αυγούστου 2019 διεξήχθη η ψηφοφορία για την ανάδειξη Πρύτανη και τεσσάρων Αντιπρυτάνεων στο Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη , κατ’ αλφαβητική σειρά, έλαβαν τις εξής ψήφους: 

  1. Θεοδουλίδης Θεόδωρος 110 (εκατόν δέκα ) ποσοστό 67,8%
  2. Μαρνέλλος Γεώργιος :  52 (πενήντα δυο) ποσοστό 32,2

Ο Καθηγητής Θεοδουλίδης Θεόδωρος , εκλέγεται Πρύτανης.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Αντιπρύτανη, έλαβαν τις εξής ψήφους: 

  1. Γαργαλιάνος Σταμάτιος 2 ( δυο)
  2. Ζιώγας Ιωάννης 7 (επτά)
  3. Ηλιάδου Σοφία 13 (δεκατρείς)
  4. Ιορδανίδης Γεώργιος 21 ( είκοσι μια )
  5. Μαρόπουλος Στέργιος 36 ( τριάντα έξι)
  6. Μητλιάγκα Παρασκευή 15 ( δεκαπέντε)
  7. Σαριαννίδης Νικόλαος 41 (σαράντα μία)
  8. Σπύρτου Άννα 20 ( είκοσι)
  9. Χαριτούδη Γεωργία 19 ( δεκαεννέα)

Αντιπρυτάνεις εκλέγονται οι:

  1. Καθηγητής Σαριαννίδης Νικόλαος
  2. Καθηγητής Μαρόπουλος Στέργιος
  3. Καθηγητής Ιορδανίδης Γεώργιος
  4. Καθηγήτρια Σπύρτου

Ο

Πρύτανης

Αντώνιος Τουρλιδάκης

 

4 σχόλια

    • 172 μέλη ΔΕΠ με συμμετοχή 152 στις εκλογές, δηλαδή ποσοστό συμμετοχής 88 % και από τα 198 μέλη λοιπού προσωπικού με ισχύ ψήφου 1/5 έναντι των ΔΕΠ άρα ουσιαστικά 40 ψηφοφόροι ψήφισαν οι 10 ψήφοι. Άρα επί συνόλου 202 ψήφων, ψήφισαν οι 162. Ποσοστό συμμετοχής 80 %. Σαν υψηλό μου φαίνεται.

    • Κάποιοι πρέπει να μάθουν να χάνουν.
      Άλλωστε στη δημοκρατία δεν μπορούμε να εκβιάσουμε ή να απειλήσουμε κάποιον να πάει να ψηφίσει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.