Ο Εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση μας, αλλά καθήκον μας. (του Γιώργου Τριανταφύλλου, μαθητή 1ου ΓΕΛ Κοζάνης.)

19 Σεπτεμβρίου 2019
19:16
Κανένα σχόλιο

Το σχολείο μας 1ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης συμμετέχει στη Λαμπαδηφορία του 2019 <<Φλόγα Ζωής.>> Συγκεκριμένα η λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 19/9.  Θα ξεκινήσει απ’ το σχολείο μας και έπειτα με γρήγορους ρυθμούς θα κατευθυνθεί και στα άλλα λύκεια με τελικό προορισμό τη Πλατεία Νίκης.

Σαν μαθητής θα ήθελα να καλέσω όλους τους φίλους, συνομηλίκους, μεγαλύτερους και μικρότερους, αλλά συγκεκριμένα συμμαθητές μου απ’ όλα τα σχολεία της πόλης να δώσουν το παρών σε αυτό το σημαντικό και συμβολικό δρόμο στα πλαίσια του Εθελοντισμού.

Το καθήκον του σχολείου δεν είναι να μας δίνει μαθήματα μόνο μες στη τάξη, αλλά να μας δίνει μαθήματα ζωής και συμπεριφοράς.

Θεωρώ πως το συγκεκριμένο μάθημα, αυτό του <<Εθελοντισμού>> είναι ένα απ’ τα πιο σημαντικά, στηρίζεις τη προσπάθεια αυτή,  και προτίθεσαι στο μέλλον να στηρίξεις και ο ίδιος με τις δυνάμεις σου αυτά τα άτομα που από τύχη δεν είσαι στη θέση τους!

Ελάτε λοιπόν αγαπητοί φίλοι, τη Κυριακή στις 20:15 να ξεκινήσουμε αυτό το δρόμο, αγωνιστείτε για να ανάψατε τη φλόγα της ζωής, όπως χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα αγωνίζονται για να κρατήσουν τη φλόγα της ζωής τους αναμμένη!

Ελάτε να στηρίξουμε αυτούς που δεν έχουν τη τύχη να παραπονιούνται για την έλλειψη υλικών αγαθών και πολυτέλειας, αλλά κάνουν υπομονή και προσεύχονται αυτοί και οι ανθρώποι που τους αγαπάνε,  για το βασικότερο αγαθό, αυτό της υγείας!

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης και τον πρόεδρο τους κύριο Θεόδωρο Τσαουσίδη που με ανιδιοτέλεια στηρίζουν έμπρακτα τα άτομα αυτά, το σχολείο μας 1ο ΓΕΛ Κοζάνης για τη συμμετοχή του, όπως και όλα τα υπόλοιπα Γενικά Λύκεια της Πόλης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.