kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης, προς τον Γ. Αδαμίδη, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Kοζάνης για τις ενεργειακές εξελίξεις: “Είπε ο Γιώργος Αδαμίδης ότι αν δεν γίνει η Πτολεμαΐδα 5 θα “στηθούν” εξεταστικές επιτροπές; Το ερώτημα είναι για ποιον Γιώργο; Για αυτόν που θα την κλείσει ή για αυτόν που την άνοιξε;” (Βίντεο 10′)

7 Οκτωβρίου 2019
21:34

 

Ερώτημα προς τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη, το οποίο και χαρακτήρισε κρίσιμο, απηύθυνε, το βράδυ της Δευτέρας 7/10, ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, στη συνεδρίαση του Σώματος, με θέμα τις εξελίξεις της ΔΕΗ και του ενεργειακού σχεδιασμού της χώρας. “Είπε ο Γιώργος Αδαμίδης ότι αν δεν γίνει η Πτολεμαΐδα 5 θα “στηθούν” εξεταστικές επιτροπές; Το ερώτημα είναι για ποιον Γιώργο; Για αυτόν που θα την κλείσει ή για αυτόν που την άνοιξε;”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


Στο παρακάτω βίντεο δείτε τα πρώτα 8 λεπτά της τοποθέτησης του Λ. Ιωαννίδη

Ο κ. Ιωαννίδης, με διακομματική συναίνεση, πρότεινε την επέκταση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης και μετά το 2020 και με αύξηση των ποσών ώστε να αποτελέσει ένα από τα πολλά σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία για την επόμενη μέρα.

5 σχόλια

  • Ο Ιωαννίδης είναι ο μοναδικός που έχει ασχοληθεί εδώ και χρόνια σε βάθος με την ΔΕΗ και τις εξελίξεις ενώ όλοι οι υπόλοιποι τον έβαζαν με ευκολία στον τοίχο λέγοντας πως “Αυτός είναι οικολόγος..θέλει να μας κλείσει την ΔΕΗ!” ..Ας ξυπνήσουν λοιπόν τώρα που το άκουσαν από το στόμα του πρωθυπουργού κι ας τρέξουν να προλάβουν τον χαμένο χρόνο..

    • Το να διαπιστωνεις τα προφανή και να ακολουθείς τις εξελίξεις είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να προκαλείς. Και ο Ιωάννιδης χρόνια τώρα μόνο διαπιστώνει. Γι αυτό και απέτυχε παταγωδώς.

      • Επειδή ήταν τόσο εύκολο μάλλον οι υπόλοιποι έκαναν πως δεν καταλάβαιναν και λέγαν τα αντίθετα. Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, Φόρουμ Δημάρχων, συμμετοχή της Δυτικής Μακεδονίας στο coal platform έχουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, τον συμπαθείς ή όχι. Περιέργη αντίληψη για το τι είναι διαπιστώσεις και το τι προσπαθώ να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα

  • Δηλαδή προτείνει να κάτσουν οι Συριζαίοι σε εξεταστικές γιατι την άνοιξαν, χαχαχα κι ο Σύριζα τον στήριξε

  • Συμφωνώ …τα έλεγε ο Ιωαννίδης αλλά δεν τον άκουγε κανείς…Είναι ο μοναδικός που έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου και το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης είναι δική του επιτυχία!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.