ΑΜΚΕ Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης — Προγράμματα Ρομποτικής 20 Ωρών σε Robots WeDo και Εv3

8 Οκτωβρίου 2019
13:54
Κανένα σχόλιο

Ελάτε και εσείς στη μεγαλύτερη παρέα Ρομποτικής!! Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική και προγραμματισμός συνθέτουν τα Προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δημιουργήσουν και θα προγραμματίσουν ρομποτικές κατασκευές με ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό (Lego, EV3, Wedo) και θα προσπαθήσουν μέσα από την ομαδικότητα να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες.

Για παιδιά από 6 ετών και άνω.

Το πρώτο μάθημα διενεργείται ΔΩΡΕΑΝ

Έναρξη Μαθημάτων: 19/11/2019 Σάββατο Κόστος συμμετοχής: 90 €

Πληροφορίες -Εγγραφές στο τηλ: 6946792463

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.