Με αφορμή κάτι που βιώνω και όχι μόνο εγώ αλλά η πλειοψηφία , και αυτή την στιγμή που σας γράφω ,  ως γονέας-κηδεμόνας ενός παιδιού που πάει στην Α Λυκείου και απασχολείται δυστυχώς κατά την άποψη μου πέραν του δέοντος με διαδραστικά παιχνίδια έχω να σας προτείνω την διεξαγωγή από μέρους σας επιμορφωτικών ημερίδων σε Λύκεια-Γυμνάσια με θέματα πχ ορθή χρήση internet .
    Κάτι πολύ χρήσιμο , επίκαιρο και απολύτως απαραίτητο για τα παιδιά όλου του κόσμου.
    Εγώ και φαντάζομαι κάθε γονέας περιμένει από το σχολείο να προβληματίσει και να καθοδηγήσει τα παιδιά σε τέτοια ζητήματα με ειδικούς και στα πλαίσια του σχολείου.
    Πέραν από εκπαιδευτικοί που είστε θα πρέπει να είστε φαντάζομαι και παιδαγωγοί αλλά και γονείς με τα ίδια ζητούμενα και να μην μένετε στα τετριμμένα ή σε αυτά που σας επιβάλει το υπουργείο και τίποτε πέραν αυτού.
    Εστω και ένα παιδί να μπορέσει να βοηθηθεί ή να προβληματιστεί για τα τεκταινόμενα ,ποια είναι η ορθή χρήση,τα όρια που θα πρέπει να τεθούν και τους κινδύνους εθισμού που συντρέχουν αλλά και το τι χάνουν από την ζωή τους , θα είναι κέρδος για όλους μας .
    Εμείς που ζούμε σε μία επαρχιακή πόλη πχ σαν την Πτολεμαΐδα δυστυχώς δεν έχουμε , εκ του αποτελέσματος, πολλές διεξόδους ή αφορμές για συζήτηση ουσιαστική με τέτοια αντικείμενα.
    Σας καλώ λοιπόν να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών μας
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
      ως γονέας