kozan.gr: Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Κοζάνης πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 17/10 κινητοποίηση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τα συνδικάτα» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2019
20:46

Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, πραγματοποίησε κινητοποίηση το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Το μέλος του Δ.Σ του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, Δώρα Δημαράκη, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε μεταξύ άλλων: «Τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τη δράση μας, πατώντας στις δυο απεργιακές μάχες του προηγούμενου διαστήματος».


5 σχόλια

  • Κάτι αντίστοιχο κάνει και το σωματείο Ανέργων από όπου προέρχεται και ο υπάλληλος τής ΔΕΗ πρόεδρος τού Εργατικού Κέντρου Κοζάνης ο κ κουρκούτας
    Βγήκε με τούς 13 συνέδρους στην κεντρική πλατεία

  • Εσείς που είστε εκπρόσωποι των ιδιωτικών υπαλλήλων μήπως να μας πείτε και που εργάζεστε;
    Γιατί στο βίντεο πέρα από πέντε φοιτητές με σημαίες, μερικούς συνταξιούχους και τρεις, τέσσερις μαλλιάδες άγνωστους δε βλέπουμε και κάνα σκληρά εργαζόμενο..
    Ίσως γι’αυτό δε θέλουν επενδύσεις και επιχειρήσεις, γιατί μετά δε θα έχουν δικαιολογία ότι βρίσκουν δουλειά..

    Εσείς και το σινάφι σας, δήθεν εργατόφιλοι, οδηγήσατε στην αποβιομηχανοποίηση της χώρας.. Απομεινάρια μιας άλλης δεκαετίας..

    Ευτυχώς μειώνεται σταθερά ο αριθμός σας γιατί οι μπροστάρηδες της εποχής εκείνης βγήκαν στη σύνταξη και οι μόνοι που ακολουθούν ακόμα τις άναρθρες κραυγές σας είναι λίγοι φοιτητές και ορισμένοι άεργοι μάλλον από επιλογή..

    Δυστυχώς είσαστε τροχοπέδη όχι των αντιεργατικών νόμων αλλά της ανάπτυξης της πλειοψηφίας ανθρώπων που είναι περισσότεροι από εσάς και ενώ δε συμφωνούν αναγκάζονται να σας ακούνε με το έτσι θέλω και να σας κοιτάνε αβοήθητοι όταν κλείνετε τις εισόδους των χώρων εργασίας μας σε απεργίες που είστε τρεις και ο κούκος..

    Εσείς είστε δυστυχώς το αντιεργατικό κίνημα…και όχι οι υπερασπιστές μας..

  • Φίλτατε, καλημέρα.
    Ημασταν στις δουλειές μας και δεν παρευρεθήκαμε στην κοσμογονική συγκέντρωση.
    Εξάλλου, ξέρουμε ότι ακόμα και αν μας λένε “φραγκοφονιάδες” οι του δημοσίου, εμείς δεν είμαστε. Αντε να δούμε τον “κορμό” της Ελληνικής οικονομίας, Αντε που όλοι φωνάζουμε για τους δημόσιους υπαλλήλους. Αμα δεν εχεις κάκαλα….

  • Ξεσηκωθηκαν οι ιδιώτες έλα για πιο λόγο άραγε? Κατά τα άλλα τους δημόσιους υπαλλήλους κράζετε, μια χαρά είσται στον ιδιωτικό τομέα ανάγκη δν έχετε.

  • Δέκα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ φοιτητές και συνταξιούχοι λανσάρονται κάθε φορά σαν εκπρόσωποι των ιδιωτικών υπαλλήλων μέσα από ένα σωματείο σφραγίδα από τη σύσταση του… Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.