Συστατικά

0/6 συστατικά

  • Οδηγίες

    0 από 8 βήματα ολοκληρώθηκαν

      1. Διαλύουμε τα αυγά και το νισεστέ στο γάλα.
      2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
      3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
      4. Κόβουμε στην σφολιάτα σε λωρίδες με πάχος 1 εκατοστό και τις τυλίγουμε στους ειδικούς κυλίνδρους.
      5. Τους βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
      6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
      7. Γεμίζουμε την κρύα σφολιάτα με την κρύα κρέμα.
      8. Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.