kozan.gr: Σπουδαία διημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και την πρόληψη γενικότερα του καρκίνου του θυρεοειδούς, του μαστού και του πνεύμονα» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη – Tι ειπώθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές (Βίντεο)

15 Μαρτίου 2017
14:45
Κανένα σχόλιο

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης, κ. Γιώργος Χιωτίδης και ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής κ. Κώστας Χατζημίσιος, παραχώρησαν σήμερα Τετάρτη 15/3 συνέντευξη τύπου με αφορμή την επιστημονική διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί από την χειρουργική εταιρία παχέος εντέρου και την χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Κοζάνης με θέματα:-Καρκίνος του παχέος εντέρου, και πρόληψη γενικότερα του καρκίνου του θυρεοειδούς, του μαστού και του πνεύμονα».

Η πρώτη ημέρα της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18-3-2017 στις 10:30 μμ έως 14:00 μμ στο Κοβεντάρειο, ενώ η δεύτερη ημέρα την Κυριακή στον ίδιο χώρο (10:30μμ έως 13:00μμ). Το Σάββατο θα γίνει συζήτηση για τον καρκίνο του εντέρου και την επόμενη ημέρα, για την «Πρόληψη γενικότερα του καρκίνου του θυρεοειδούς, του μαστού και του πνεύμονα». Όπως είπε ο κ. Χιωτίδης: «Η χειρουργική εταιρία για πρώτη φορά επισκέπτεται την περιοχή μας, και είναι τιμή που σε συνεργασία με την χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας, διοργανώνουμε αυτή την ενδιαφέρουσα εκδήλωση». Από την πλευρά του ο κ. Χατζημίσιος σημείωσε: «Η πρώτη ημέρα της διημερίδας περιλαμβάνει επιστημονικά θέματα, ενώ η δεύτερη θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που αφορούν σε όλους τους πολίτες. Προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μου να παρακολουθήσουν αυτή τη διημερίδα, διότι σίγουρα θα βγούνε κερδισμένοι».

Θανάσης Τέγος


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.