Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης και νυν Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς τιμήθηκε από την ΕΝΠΕ για την 13χρονη προσφορά του στην περιφερειακή διακυβέρνηση.

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ αποφασίστηκε να τιμηθούν με αναμνηστικές πλακέτες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία αποχωρούν οριστικά από την Ένωση.

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης και νυν Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς τιμήθηκε χθες, λόγω αδυναμίας να παραστεί στην σημερινή διαδικασία. Έτσι λοιπόν παρέλαβε από τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό την τιμητική πλακέτα του κατά το πέρας της συνεδρίασης. Ο κ. Αγοραστός μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος προσέφερε σπουδαίο έργο, βάζοντας πάντα και πάνω από όλα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξήρε την πολυετή και πιστή αφοσίωση του νυν Δημάρχου Εορδαίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση β΄ βαθμού αφήνοντας μεγάλο έργο και παρακαταθήκη ενώ του ευχήθηκε ανάλογη πορεία και επιτυχία στον Δήμο Εορδαίας εκφράζοντας παράλληλα και την βεβαιότητά του ότι θα προσφέρει με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια εργατικότητα αλλά και αποφασιστικότητα που τον διακρίνουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των υπολοίπων μελών που παρίσταντο ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος αναφερόμενος στον Παναγιώτη Πλακεντά τόνισε πως μόνο υπερήφανος θα πρέπει να νοιώθει για την πολυετή και άκρως πετυχημένη πορεία του στην Αυτοδιοίκηση β’ βαθμού ενώ εξήρε και τον επαγγελματισμό του που τον ξεχωρίζει, στοιχείο που διέκρινε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας από την πολυετή συνεργασία του με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης σε πάσης φύσεως ζητήματα.

Otavoice.gr