kozan.gr: Ώρα 20:17: Κοζάνη: Kατάμεστη από κόσμο η Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση (Φωτογραφίες & Βίντεο)

13 Νοεμβρίου 2019
20:22

Kατάμεστη από κόσμο η Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση.


 

15 σχόλια

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ

    συνονθύλευμα από εισαγόμενες ιδεοληψίες, έχει φλάμπουρο τον μηδενισμό κάθε ποιότητας ζωής που έχει σχέση με πατρίδα, γλώσσα, λαϊκή παράδοση

  • Όλες οι Νομαρχιακές των 4 νόμων με τις τοπικές τους και ένα τμήμα από Θεσσαλονίκη.Πολλές απουσίες σε τοπικό επίπεδο.. κάτι δεν πάει καλά…

  • Αποτυχία. Δεν πείθουν. Το άνοιγμα στην κεντροαριστερά δε γινεται με συνθήματα. Ουτε αρκει να το θελει ο Τσίπρας μονο. Η αληθεια ειναι οτι το μεγαλύτερο κακό στο ΣΥΡΙΖΑ το κανουν οι μετριότητες των στελεχών που δε θελουν να ανοιξει το κόμμα γιατι ονειρεύονται ξανα καρεκλες. Απο τις φωτο ειναι καθαρο οτι στην αιθουσα υπαρχουν κομματικά στελέχη οι ίδιοι και οι ίδιοι.

  • 19:30 ήταν η εκδήλωση και πήγε 20:30 Ο Αλέξης γτ άραγε?? Πληροφορίες λένε ότι μάζεψαν κόσμο με τηλέφωνα τελευταία στιγμή μην γίνουν ρεζίλι αληθεύει??

  • Καλό θα ήταν κύριοι της ΝΔ να μην ασχολείστε με το πόσοι ήταν ,έχετε την κυβέρνηση στα χέρια σας ,αποδείξτε ότι την αξίζετε. Μέχρι στιγμής της αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιείτε…καλά τα έτοιμα …αλλά μήπως να ξυπνάμε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.