Πτολεμαΐδα: Χρυσό Μετάλλιο σε διαδικτυακή δημοπρασία – Τα έσοδα στα παιδιά ΑΜΕΑ

14 Νοεμβρίου 2019
10:24
Κανένα σχόλιο

Μεγαλείο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δείχνει η απόφαση του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εορδαίας, οι οποίοι βγάζουν σε διαδικτυακή δημοπρασία ένα χρυσό μετάλλιο και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί στο Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας, για να καλύψει  ανάγκες τόσο του Συλλόγου όσο και των Μελών του. Το χρυσό, προσωπικό,  μετάλλιο, προσέφερε στους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές της Εορδαίας, ένας Προπονητής ΑΜΕΑ και κατέκτησε σε Παραολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβησης το 2006, στη Νότια Αφρική. Σημασία έχει, όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εορδαίας Νίκος Σταματιάδης, να προκύψει, μέσα από τη δημοπρασία ένα σεβαστό ποσό γιατί οι αποδέκτες του αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.