Σε ποια περιοχή της Π.Ε. Κοζάνης η θερμοκρασία έδειξε -4,6 βαθμούς κελσίου

2 Δεκεμβρίου 2019
10:50
Κανένα σχόλιο

Αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν έφτασε η θερμοκρασία το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019, ιδιαίτερα στα βόρεια διαμερίσματα της χώρας, όπως φαίνεται και στον χάρτη που ακολουθεί.

Οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες παρουσιάζονται στο σχετικό πίνακα.

Όπως φαίνεται σε αυτόν, η ελάχιστη θερμοκρασία της ημέρας σημειώθηκε στο Μέσοβουνο Κοζάνης και ήταν ίση με -4.6 βαθμούς Κελσίου, ενώ ακολούθησαν το Νευροκόπι Δράμας και η Βλάστη Κοζάνης με -4.4 βαθμούς Κελσίου. Υπενθυμίζεται ότι στον πίνακα δεν περιλαμβάνονται οι σταθμοί που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα και καταφύγια.

Η ελάχιστη θερμοκρασία μεταξύ των τελευταίων καταγράφηκε στο Χ/Κ Σελίου και ήταν ίση με -4.6 βαθμοί Κελσίου.

http://www.topontiki.gr/ από meteo.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.