Πραγματοποιήθηκε από την Κ.Ο. Καμβουνίων του ΚΚΕ στο Τρανόβαλτο, του Δήμου Σερβίων, εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τον ορυκτό πλούτο και ειδικότερα για το μάρμαρο (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Δεκεμβρίου 2019
07:15

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Κομματική Οργάνωση Καμβουνίων του ΚΚΕ  το μεσημέρι της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων της κοινότητας Τρανοβάλτου, εκδήλωση με θέμα, «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ορυκτό πλούτο προς όφελος του λαού: Η περίπτωση της εξόρυξης και αξιοποίησης του μάρμαρου Τρανοβάλτου χθες, σήμερα και αύριο».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, τοποθετήσεις έκαναν ο πρόεδρος του Σωματείου Βιομηχάνων και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης Γιάννης Γ. Τερνενόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας επικεφαλής της Λαϊκή Συσπείρωσης Θανάσης Χαστάς, και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαλογική συζήτηση.

Εκτός των προαναφερθέντων, παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος Καμβουνίων Μάκης Βητόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σερβίων και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Τρανοβάλτου Αχιλλέας Ντοβόλης και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε παρουσίαση σε σταντ σπάνιου φωτογραφικού υλικού των δεκαετιών 1950-60, από τα λατομεία της περιοχής.

Δείτε στο βίντεο (12’) που ακολουθεί, χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του βουλευτή Λεωνίδα Στολτίδη και την τοποθέτηση του προέδρου του Σωματείου Βιομηχάνων και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης Γιάννη Γ. Τερνενόπουλου.

mikrovalto.gr

ekdkke112 1 1

ekdkke112 2

ekdkke112 3

ekdkke112 4ekdkke112 5

ekdkke112 6ekdkke112 7

ekdkke112 8

ekdkke112 9ekdkke112 10

ekdkke112 11ekdkke112 12

Ένα σχόλιο

  • Ακουσαμε τον πρόεδρο του Σωματειου μαρμαρου τρανοβαλτου να απαξιωνει τους παντες και τα παντα,ακομη και για τον συνεταιρισμό τρανοβαλτου ανέφερε οτι δεν εχει πετυχει σαν σχημα.Αρα τη μελλει γενεσθαι οσον αφορα τα μαρμαρα τρανοβαλτου?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.