kozan.gr: 50 άτομα έχουν προσληφθεί, μέχρι στιγμής, στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ

21 Μαρτίου 2017
08:02

Περίπου 50 άτομα έχουν προσληφθεί, μέχρι σήμερα (21/3), στην πρώτη, στην Ελλάδα, μέσω ΣΔΙΤ, Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (της ΔΙΑΔΥΜΑ), ενώ άλλα 30 (άτομα) θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα. Για τα υπόλοιπα 40 (άτομα), που θα συμπληρώσουν τον αριθμό 120 (ατόμων), περίπου δηλαδή όσα χρειάζονται για την πλήρη λειτουργία της μονάδας, δεν θα υπάρξει πρόσληψη νέου προσωπικού, αλλά οι ανάγκες θα καλυφθούν με εσωτερική μετακίνηση, ήδη, εργαζομένων στην ΔΙΑΔΥΜΑ. Ουσιαστικά, σε, περίπου, 80 στον αριθμό, θα ανέλθουν, στο σύνολο τους, οι νέες προσλήψεις και όχι σε 120 όπως, αναφερόταν, όλο το προηγούμενο διάστημα από κάποιους τοπικούς παράγοντες. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που ερεύνησε το θέμα, ώστε να πληροφορηθεί πως έγιναν αυτές οι 50, πρώτες, περίπου, προσλήψεις από την Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ. Α.Ε. (Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης), μέτοχοι της οποίας είναι οι θυγατρικές ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις Α.Ε. και ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε, η επιλογή του προσωπικού έγινε, μέσω αξιολόγησης βιογραφικών, που ήδη είχαν σπεύσει να καταθέσουν στο εργοτάξιο, διάφοροι συμπολίτες μας. “Είχαμε περισσότερα από 500 βιογραφικά, πριν ακόμη ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας”, λέει, στο kozan.gr, ο επί κεφαλής του έργου, Ν. Περδικάρης, ενώ σε ερώτησή μας για το πώς ειδοποιήθηκαν – ενημερώθηκαν όσοι κατέθεσαν βιογραφικό, από τη στιγμή που δεν υπήρξε, από την πλευρά του αναδόχου, κάποια σχετική ανακοίνωση – προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού, η απάντησή του ήταν: “Προφανώς οι δηλώσεις που κατά καιρούς έκανε στα ΜΜΕ, η Διεύθυνση της ΔΙΑΔΥΜΑ, περί θέσεων εργασίας στη Νέα Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου, που ρώτησε, ήρθε και κατέθεσε βιογραφικά στο εργοτάξιο”. Τα πρώτα 50 άτομα που προσλήφθηκαν είναι, κυρίως, ανειδίκευτο προσωπικό, ενώ τα υπόλοιπα 30 (άτομα), θα είναι, κυρίως, εξειδικευμένοι χειριστές. Η κανονική λειτουργία  της μονάδας, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Έχω μια απορία.
    Μπορούμε να μάθουμε ποια ήταν τα κριτήρια αξιολόγησης, για τις προσλήψεις ανειδίκευτων εργατών.
    Γιατί εμείς που δεν ξέρουμε πολλά γράμματα δεν καταλαβαίνουμε.

  • Μπράβο ο ιδιωτικός τομέας αξιολογεί και ανειδίκευτους εργάτες βάση βιογραφικών!
    Μεγάλη πρόοδο ,,, μήπως γίναμε Σουηδία ρε παιδία και δεν το κατάλαβα εγώ ;

  • Το έργο είναι σύμπραξη με το δημόσιο. Δικαιούμαστε να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που προσληφθηκαν.

  • Εμένα πάντως που πήρα τηλέφωνο προχθές μου απάντησαν πως οι θέσεις έχουν επανδρωθεί και ότι δεν γίνονται άλλα βιογραφικά δεκτά…σήμερα διαβάζω αυτό!Τι να πω τώρα;

  • Ψάξτε στα ονόματα των προσληφθέντων για ονόματα συγγενών και κολλητών των τοπικών αρχόντων, μιας και κάποιοι δηλώνουν τόσο ηθικοί που δεν κάνουν ρουσφέτια και παρεμβάσεις…

  • Τι παραμυθια πουλαει ο επί κεφαλής του έργου…
    Ετσι γινονται οι προσληψεις σε κλειστο κυκλο δλδ!!

    Εφοσον ειναι συμπραξη κ με το δημοσιο ποια ειναι η διαδικασια προσληψης προσωπικου?

  • βιογραφικα σε ανιδικευτους? για ποιο λογο?δηλ για ναναι κανεις Γενικων καθηκοντων πχ λεω τωρα θελει και πτυχιο?πως αξιολογηθηκαν?

  • Εγώ που έχω κ πτυχίο πάνω στην ειδικότητα αντιρρυπανσης και διπλώματα ως σειρομενο φορτηγό με πιστοποίηση συν άδεια ασκήσεως μηχανοτεχνιτη με μικρή προϋπηρεσία βέβαια… Ήταν ξεκαθαροι, θέλουν βύσμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.