kozan.gr: Tα σημαντικότερα κι επίμαχα σημεία της χθεσινής πεντάωρης συζήτησης – ενημέρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συγκεντρωμένα σ’ ένα βίντεο, συμπεριλαμβανομένης και της φράσης αιχμής, του Διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΔΑ, Μάριου Τσάκα, προς τον σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτη Κώττα, που έβαλε “φωτιά” στη συνεδρίαση και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις (Βίντεο)

17 Δεκεμβρίου 2019
06:56

 

Για περίπου πεντέμισι ώρες απασχόλησε την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας η συζήτηση – ενημέρωση από εκπροσώπους της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αέριο (Δ.Ε.Δ.Δ.Α.) και του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (Δ.Ε.Σ.Φ.Α.), για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κυρίως τι είχε προβλεφθεί και πότε, για το εν λόγω θέμα, από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις με αφορμή και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει, το τελευταίο δίμηνο, με τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, του Γ. Κασαπίδη. Το kozan.gr συγκέντρωσε σ’ ένα βίντεο, όσο πιο συνοπτικά μπορούσε, τα σημαντικότερα σημεία της χθεσινής συνεδρίασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης και της φράσης αιχμής (δείτε στο 3:25), του Διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΔΑ, Μάριου Τσάκα, προς τον σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτη Κώττα, ότι δε ζούσε τα πράγματα της Περιφέρειας αν θεωρούσε πως, σε ό,τι αφορά την κατασκευή των δικτύων,  τα έργα θα ξεκινούσαν το 2019, μια φράση που έβαλε “φωτιά” στη συνεδρίαση και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της παράταξης του Θ. Καρυπίδη, που του ζήτησαν να ανακαλέσει, κάτι που, εν τέλει, δεν έκανε ποτέ, ο κ. Τσάκας.

 

3 σχόλια

  • Όταν ακούω ΝΔαίο, να λέει πως τα τελευταία 4-5 χρόνια συμβαίνουν μη κανονικά πράγματα, σκέφτομαι ότι ακόμη δεν κατάλαβε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια που θεωρεί ότι συνεβαιναν ΚΑΝΟΝΙΚΑ πράγματα είχαν αποτέλεσμα τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας και τη φτωχοποίηση του λαού;

  • Σας ξεγυμνωσαν για αλλη μια φορα ρε καρυπιδη και κωττα για τα ψεμματα που μας λεγατε.5 χρονια μονο φρου-φρου και βολτες εισασταν,το απολυτο τιποτα,τελευταιοι στο εσπα και πρωτοι στην ανεργια.Κρυφτειτε στις τρυπες σας μην προκαλειτε αλλο τον κοσμο,σας πηραμε χαμπαρι.Τωρα περιμενουμε τον κασαπιδη και την ομαδα του,μακαρι να τα πανε καλα για τον τοπο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.