Ναούμ Τσιαουσης (Πρόεδρος ΔΕΥΑ Βοΐου): “Άστοχη επιλογή κάποιων δημοτικών συμβούλων να διασπείρουν φήμες εκμεταλλευόμενοι «ωμά» ένα ευαίσθητο θέμα με στόχο να πλήξουν τη διοίκηση της ΔΕΥΑΒ”

22 Δεκεμβρίου 2019
05:16

Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω μια δήλωση για το ζήτημα του νερού στον οικισμό Σιατίστης και Καλονερίου. Ανάγκη που προκύπτει από την άστοχη επιλογή κάποιων δημοτικών συμβούλων να διασπείρουν φήμες εκμεταλλευόμενοι «ωμά» ένα ευαίσθητο θέμα με στόχο να πλήξουν τη διοίκηση της ΔΕΥΑΒ.

Μίλησαν για «πλημμελής αντιμετώπιση» του θέματος από την ΔΕΥΑΒ και προφανώς και από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κοζάνης.

Αδιαφορούν για τις επιπτώσεις που προκαλούν στους καταναλωτές και για την εικόνα που δημιουργείται προς τα έξω για την περιοχή μας.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την διαχείριση του θέματος, διαχείριση που τα βήματα της επιβάλλονται από την κείμενη νομοθεσία. Οι όποιες ανακοινώσεις γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κοζάνης.

Κάνω έκκληση λοιπόν τουλάχιστον στους δημοτικούς συμβούλους που έχουν θέση θεσμική να λειτουργήσουν υπεύθυνα. Αν έχουν κάτι να πουν, τους παρακαλω να το θέσουν τεκμηριωμένα με στοιχεία, στην ΔΕΥΑΒ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κοζάνης αφού φροντίσουν να έχουν σαφή και έγκυρη ενημέρωση, αποφεύγοντας έτσι και την ασκοπη αναστάτωση των πολιτών. Αλλιώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται και να αποκαλύπτουν την ποιότητα της προσφοράς που θέλουν να δώσουν στο Δήμο.

Ναούμ Τσιαουσης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Βοΐου

4 σχόλια

  • Η δημοτικη αρχη συνεχίζει τον κατήφορο της. Φταίνε οι αλλοι. Ευτυχώς υπαρχουν υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι που ασκούν το ρόλος τος με συνέπεια και κατευθύνουν την ανεύθυνη δημοτικη αρχη να προβεί σε κάποιες ενέργειες προκειμένου να λυθεί το σημαντικό προβλημα του νερού. Και φυσικά να μην υποτιμούν την νοημοσύνη των δημοτών.

  • Αυτά κύριε Τσαουση περί ανησυχίας των πολιτών από ανεύθυνους δήμοτικους συμβούλους κλπ πρέπει να τα πει ο δήμαρχος υπεύθυνα και μετά από επιστημονικη μελέτη και συμπεράσματα για την ποιότητα η επικινδυνότητα του νερού διαφορετικά έχετε μεγάλη ευθύνη για οτιδήποτε δυσάρεστο συμβεί …

  • Σε Ένα τοσο σοβαρό θέμα, δεν ασκούμε αντιπολίτευση, εαν μπορούμε να βοηθήσουμε το κάνουμε. Επιτέλους μια υπεύθυνη Δημοτική Αρχή μετά απο πολλά χρόνια. Όσο για το σχόλιο το τι έχει σπουδάσει, Δν κάνουν τα ράσα τον παπά…… εγω βλεπω οτι υπάρχει όρεξη για δουλειά.
    Υ.Γ. δεν εχω καμία σχέση ,ούτε με την σημερινή Αρχή, ούτε με προηγούμενες, μιλάω αντικειμενικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.