kozan.gr: Θ. Καρυπίδης στο Π.Σ. Δ. Μακεδονίας: “Δυστυχώς μέσα από τον προϋπολογισμό είδαμε να καταργείται ο Φορέας Προστατευόμενων Περιοχών, που ειλικρινά “ματώσαμε” για να το φέρουμε στη Δ. Μακεδονία και να έχει έδρα την Καστοριά. Μέσα στον προυπολογισμό του 2020 δεν προβλέπεται ούτε ένα ευρώ” (Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2019
14:52

“Δυστυχώς μέσα από τον προϋπολογισμό είδαμε να καταργείται ο Φορέας Προστατευόμενων Περιοχών, που ειλικρινά “ματώσαμε” για να το φέρουμε στη Δ. Μακεδονία και να έχει έδρα την Καστοριά. Μέσα στον προϋπολογισμό του 2020 δεν προβλέπεται ούτε ένα ευρώ” , ανέφερε στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θ. Καρυπίδης.

2 σχόλια

  • ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
    ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.