Εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας την Κυριακή 29/12 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Πτολεμαΐδας.

27 Δεκεμβρίου 2019
23:30

Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος, σας περιμένουμε όλους στην εορταστική συναυλία που θα γίνει στην Κυριακή 29/12/2019 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Πτολεμαΐδας.

Η εκδήλωση αυτή τη φορά θα έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα, μιας και αφιερώνεται σε έναν άνθρωπο, ο οποίος πρόσφερε πολλά στον πολιτισμό της πόλης μας και δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

 

2 σχόλια

    • Εχετε δίκιο, αλλα ισως να μην επιθυμει την δημοσιοτητα η οικογένεια.
      Αφορα στον φιλο μας και πρωην πρόεδρο του ΚΟΙΠΠΑΠ στο οποιο ανηκει και η Φιλαρμονική, Χρήστο Κατσίνα.
      Ειναι υποχρέωση μας να τον θυμομαστε και να τον μνημονευουμε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία. .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.