kozan.gr: Έκοψαν την πίτα στη ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας – 2.000 ευρώ το φλουρί, “έπεσε” στο Δήμο Φλώρινας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Ιανουαρίου 2020
14:19

 

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στα γραφεία στη Κοζάνη, η  συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης έγινε η κοπή της βασιλόπιτας. Το φλουρί είχε δώρο 2.000 ευρώ (τα οποία θα διατεθούν για δράσεις του Δήμου)  και το κέρδισε ο εκπρόσωπος του Δήμου Φλώρινας, Αντιδήμαρχος Μίμης Ηλιάδης.



Ένα σχόλιο

  • Μας τον δείξατε σε δέκα φωτογραφίες τον Ιωαννίδη. κozαn μην μας χαλάς την διάθεση ( χιούμορ κάνω αγαπητοί αυλικοί του Λευτέρη δεν χρειάζεται να με μαλώσετε ) Αλλά θα ήθελα να δω μια ανακοίνωση του Ιωαννίδη σχετικά με την σπάταλη – ενοικίαση κτιρίου που θέλει να κάνει ο δήμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.