Ο Δήμος Γρεβενών στη νέα ψηφιακή εποχή και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων – Internet of Things (IoT)

4 Φεβρουαρίου 2020
21:36
Κανένα σχόλιο

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημαρχείο Γρεβενών με θέμα «Υπηρεσίες ψηφιακής υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης της Διαδημοτικής Αναπτυξιακής ΟΤΑ “Cities Net ΑΕ” http://dccg.gr/ Δήμων Κεντρικής Ελλάδας, που υλοποιούνται και στο Δήμο Γρεβενών» όπου παρουσιάστηκαν τα έργα:

“Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ACTIVAGE http://www.activageproject.eu/ υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης ηλικιωμένων μέσω ΙοΤ (Διαδικτύου των Πραγμάτων, Internet of Things)” από την Xριστίνα Καραμπέρη, Ψυχολόγο Cities Net ΑΕ και Ιωάννα Γιαννοπούλου, Επαγγελματία Υγείας Cities Net στο Δήμο Γρεβενών.

“Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα GATEKEEPER https://www.gatekeeper-project.eu/ για τη διαχείριση ασθενών με χρόνια νοσήματα κατ’ οίκον, μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης” από τον Γεώργιο Ε. Δαφούλα, Ιατρό-Επιστημονικό συνεργάτη Tμήματος Ιατρικής ΠΘ και Cities Net AE.

Ο Δήμος Γρεβενών μέσω της συμμετοχής του στην Διαδημοτική Αναπτυξιακή ΟΤΑ “Cities Net ΑΕ” αποτελεί σημαντικό εταίρο δράσεων ψηφιακής τεχνολογίας και της στήριξης των «Έξυπνων Πόλεων» που θα παρέχουν εξειδικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους δημότες, παρακολουθώντας από κοντά τις ραγδαίες εξελίξεις στα ζητήματα αυτά που αποτελούν σημείο αιχμής για το αύριο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας κ. Ηλίας Τοπαλίδης, ο CEO της e-trikala AE και μέλος ΔΣ Cities Net AE κ. Οδυσσέας Ράπτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών (ΔΕΚΕΓ) κ. Νικόλαος Πούλιος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλέξανδρος Κατσάλης, Ζήσης Κιάκας, Δημήτριος Μπόλης και Χρήστος Τριγώνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.