Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χορός του Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004 (Φωτογραφίες)

9 Φεβρουαρίου 2020
21:04
Κανένα σχόλιο

 

Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του Φ.Σ. Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004 που έγινε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στο οικογενειακό κέντρο Garden Hall στον Κρόκο Κοζάνης.

Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, παιδιών, γονέων, μελών, αλλά και φίλων..
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Μετά το σύντομο καλωσόρισμα τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία και τις ευχαριστίες των  προέδρων ,  του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας. Τυχερό τμήμα ήταν τα Κ12.

Στην εκδήλωση υπήρχε και η φανέλα ενός ποδοσφαιριστή που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά   βήματα στον Μακεδονικό Κοζάνης , του τερματοφύλακα  του Βόλου Θανάση Γκαραβέλη με την υπογραφή του η  οποία κληρώθηκε και τυχερός ήταν ο Σταύρος Τζούτζας του Μακεδονικού.

Ο Μακεδονικός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βράβευσε δύο  ανθρώπους.


 

Για την κοινωνική προσφορά της βραβεύτηκε η πρόεδρος των καρκινοπαθών Κοζάνης κα Δινοπούλου Φανή η οποία ευχαρίστησε  την διοίκηση  και τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη! Τέλος είπε πως την συνδέουν δεσμοί με τον Μακεδονικό αφού ο σύζυγος της έχει φορέσει τη φανέλα του. Την τιμητική πλακέτα στην κα Φανή Δινοπούλου απένειμε ο πρόεδρος της Κοζάνης 2004 κ. Αντωνιάδης Σταύρος.

Για την μυθική του διαδρομή στο ποδόσφαιρο βραβεύτηκε και ο Αντώνης Σαριόγλου που από τον Μακεδονικό έφτασε στο τιμ του Έκτορ Κούπερ στην Εθνική Αιγύπτου και στον Σαλλάχ.

Ο Αντώνης φανερά συγκινημένος που βλέπει συμπαίκτες του από παλιά ευχαρίστησε την διοίκηση και τελειώνοντας  με τη συγκίνηση φανερά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του είπε πως η σημερινή μέρα που(8  Φεβρουαρίου ) έχει συνδεθεί με την απώλεια του πατέρα του ο οποίος όταν ήταν μικρός τον πήρε από το χέρι και τον πήγε τότε στον Μακεδονικό!  Σήμερα ο Μακεδονικός Κοζάνης με τιμάει και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Κλικ εδώ για πολλές φωτογραφίες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.