Η αντιπρόεδρος του φιλοζωϊκού σωματείου Κοζάνης “Aγγίζωο”  Μαρία Τρέμη μίλησε στο Kozan.gr για το σοβαρό θέμα των αδέσποτων: «Όταν παίρνουμε ένα σκύλο, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες του-μας. Πρέπει να βάλουμε το χέρι στη τσέπη μας, να δώσουμε τα 170Ε που είναι η στείρωση του, ώστε να γλυτώσουμε τον συμπολίτης μας από αυτό το φαινόμενο, που λέγεται αδέσποτα. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκυλιά στο δρόμο».

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου, στο Kozan.gr, η αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης,  Μαρία Τρέμη.

«Αυτή τη στιγμή το σωματείο έχει κλείσει τη «σελίδα» του, υπάρχει ωστόσο τυπικά στα χαρτιά. Είναι νόμιμο σαν σωματείο. Από κει πέρα όμως εφόσον δεν υπήρχαν εθελοντές, δεν μπορούσε να λειτουργήσει και έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε τη σελίδα. Είμαστε ανοικτοί σε όποιον θέλει να έρθει και να γίνει εθελοντής», μας είπε.

Η κα Τρέμη παραδέχτηκε πως το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι μεγάλο τονίζοντας: «Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη στην πόλη μας. Καθημερινά εγκαταλείπουν σκυλιά, ενώ υπάρχουν πάρα πολλές γέννες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο, ο οποίος είναι εξαγριωμένος πλέον». Η κα Τρέμη ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, να πλησιάσουν τον σύλλογο, ώστε να μειωθεί ή να λυθεί το πρόβλημα. Δείτε τι λέει σε όσους συμπολίτες έχουν δεχθεί επίθεση κατά καιρούς από αδέσποτα, και τι είπε στην ερώτηση μας, εάν οι Κοζανίτες είναι φιλόζωοι.