Ανάλυση τιμών καυσίμων σε περιοχές της Π.Ε Κοζάνης Από Ιανουάριο του 2020 μέχρι και σήμερα (Του Δημήτρη Ντέμου, Μηχανικού Πληροφορικής, εκ των δημιουργών του fuelGR)

18 Μαρτίου 2020
10:37
Κανένα σχόλιο

 

Οδεύουμε προς το τέλος του 1ου τριμήνου του 2020. Οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και έξαρση του κορωνοϊού παγκοσμίως, οδηγούν σε τιμολογιακές αλλαγές στην αγορά των υγρών καυσίμων. Ο περιορισμός των μετακινήσεων σε συνδυασμό με τον «πόλεμο» υπερπροσφοράς στον οποίο συμμετέχουν η Ρωσία με τη Σαουδική Αραβία, οδηγεί σε μεγάλες μειώσεις στην τιμή του αργού πετρελαίου, με την τιμή του βαρελιού να ανέρχεται στα 28.86$

Στη χώρα μας, αυτές οι μειώσεις άρχισαν με καθυστέρηση να έρχονται και αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερες τις προσεχείς ημέρες. Πλέον η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης ανά λίτρο είναι 1.50, του πετρελαίου κίνησης 1.26, του πετρελαίου θέρμανσης 0.92 ενώ του υγραερίου κίνησης είναι 0.80€.

Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε την εξέλιξη των τιμών των παραπάνω καυσίμων στην Π.Ε Κοζάνης:

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως μέχρι αρχές Φεβρουαρίου είχαμε μικρές αυξομειώσεις και από τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκίνησαν να μειώνονται ραγδαία οι τιμές.

Παρακάτω βλέπουμε τις σημερινές τιμές σε αμόλυβδη 95 οκτανίων σε διάφορες περιοχές της Π.Ε Κοζάνης:

Περιοχή Κοζάνης:

Περιοχή Πτολεμαΐδας:

Περιοχή Σερβίων-Βελβεντού:

Για να ενημερωθείτε για όλες τις τιμές των καυσίμων της αγοράς σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το fuelGR για Android ή iPhone/iPad. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας στο https://fuelgr.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.