Σχόλιο αναγνώστριας του kozan.gr: Πεταμένες μάσκες επί της οδού Μοναστηρίου, λίγο πιο κάτω από το νοσοκομείο Κοζάνης (Φωτογραφίες)

22 Μαρτίου 2020
11:10

 

Σας στέλνω έτσι για την ενημέρωσή σας, χθενινο-βραδινές φωτογραφίες από πεταμένες μάσκες επί της οδού Μοναστηρίου, λίγο πιο κάτω από το νοσοκομείο Κοζάνης.

 

 

 

18 σχόλια

  • Έλλειμμα παιδείας και κοινωνικής συνείδησης,πως αντέχεις εσύ ασυνείδητε “πολίτη”να βλέπεις τόση βρωμιά έξω από το σπίτι σου , στην αυλή σου στο δημόσιο χώρο σου.

    Είμαι σίγουρος πως είσαι από αυτούς/ες που γέμισαν τα καρότσια με λιπαντικά και απολυμαντικά , από αυτούς/ες που φωνάζεις ότι αγαπάς την πατρίδα σου…

    Να από τι πάσχουμε ως λαός, να μια κοινωνική νόσος που ούτε φάρμακα ουτε εμβόλιο μας σώζει. Δυστυχώς φταίει η αμορφωσιά μας και ο εξ αυτής αρρωστημένος εγωϊσμός μας. Φταίει η έλλειψη καλών παραδειγμάτων αλλά και η μη αυστηρή τήρηση των νόμων από όλους και προς όλους.

  • Κ οχι μονο εκει!! Το ιδιο συμβαινει με τις πεταμενες μασκες εξω απο την Νομαρχια κ στην περιοχη του Ξενια κε σε αλλες περιοχες της πολης.Ολοι κανουν την δουλεια τους κ μετα σαν να μην συμβαινει τιποτα την πετανε οπου βρουν.Αν αυτο σημαινει ασφαλεια και υγεια τοτε ειμαστε πολυ μπροστα!!!

  • Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, Ο ΜΑΓΚΑΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ.

  • Ντροπή, ντροπή, ντροπή,Ο πρόεδρος του ιατρ συλ , σε τηλεοπτική εκπομπή μας ανέφερε πως βγάζουμε τή μάσκα προσώπου , την πετάμε, σε σακούλα , προφυλάσσουμε εμάς και το συνάνθρωπο,

  • Πλέον δεν υπάρχει δρόμος που να μην έχει πεταμένα γάντια και μάσκες.Oταν με το καλο τελειώσει όλο αυτό θα φταίει φυσικά ο δήμαρχος!!!

  • Νέα μόδα μέχρι τώρα δεξια αριστερα στον δρόμο είχε κυπελλάκια καφέ κουτάκια ποτών πάσης φύσεως σκουπίδια τώρα έχουμε γάντια και μάσκες. ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ αμφιβάλει κανείς

  • Παντού σκουπίδια,δεν μπορώ να το πιστέψω πως γίνεται ενας άνθρωπος με στοιχειώδη μόρφωση ανατροφή και παιδεία να πετάει σκουπίδια ,,,,παντού σκουπίδια, αναψυκτικά κουτιά τσιγάρων

  • Βγάζω το σκυλί μου δυο φορές την ημέρα στις παρυφές της πόλης. Γύρω – γύρω η πόλη μόνιμα είναι ένας σκουπιδότοπος από πλαστικά μπουκάλια, οικοδομικά μπάζα και κλαδιά από κλαδέματα, τα τελευταία το λιγότερο κακό. Και δεν υπάρχει αρμόδια υπηρεσία να τα μαζέψει.

  • Μπράβο… άφησε και εσύ τα περιττώματα και περίμενε την υπηρεσία του Δήμου…Εδώ μιλάμε για την παιδεία μας!!!

  • Σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού είδα έναν οδηγό να κάνει ρίψη του τσιγάρου από το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Η αστυνομία φυσικά απούσα.
    Πότε θα αποκτήσουμε παιδεία σε αυτή τη χώρα;;;;;;;;;;

    • Α μπραβο. Επρεπε να ειναι εκει να τον πιασει επ’ αυτοφώρω. Και οχι μονο εκει, πρεπει να ακολουθει ενα περιπολικο καθε αμαξι για να δει αν πεταξει καποιος τσιγαρο.

      ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ Ε; ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Ε; Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • περιοχή γηπέδου έχουν γεμίσει το πάρκο και τα πεζοδρόμια, τόσους κάδους έχει,θα έπρεπε να ντρέπεστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.